Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 75
Понякога хората говорят за конфликт между хората и машините и можете да видите това много в научната фантастика. Но машините, които създаваме, не са някаква инвазия от Марс. Ние създаваме тези инструменти, за да разширим собствения си обхват.
Рей Кързуайл
Много филми за изкуствения интелект предвиждат, че ИИ ще бъдат много интелигентни, но липсват някои ключови емоционални качества на хората и следователно се оказват много опасни.
Рей Кързуайл
Мисля, че се развиваме бързо в една световна култура. Това със сигурност е една световна икономика. С милиарди хора онлайн, мисля, че ще оценим мъдростта в много различни традиции, когато научим повече за тях. Хората бяха много изолирани и не знаеха нищо за другите религии преди 100 години.
Рей Кързуайл
Музиката е мощна. Докато хората я слушат, те могат да бъдат засегнати. Те отговарят.
Рей Чарлс
Хората, занимаващи се с твърди науки, неврофизиологията, често пренебрегват основния философски въпрос: "Каква е връзката между нашия уникален, вътрешен опит на съзнателно осъзнаване и материалната субстанция?" Отговорът е: Не знаем и някои хора са толкова ужасени да кажат: "Не знам".
Реймънд Мууди
Хората купуваха мляко или зареждаха колите си с бензин, или дори изпращаха писма. И това, което никой друг не знаеше, беше ужасяващата тежест на нещото, което носеха вътре. Свръхчовешките усилия, необходими понякога, за да бъдеш нормален и част от нещата, които изглеждаха лесни и ежедневни. Самотата на това.
Рейчъл Джойс
Избягвам структурата на сюжета, която зависи от поведението на героите по начини, които в крайна сметка ще бъдат обяснени с тяхното детство или с някаква скорошна травма или събитие. Хората са невероятно сложни. Кой знае защо са такива, каквито са?
Рейчъл Къшнър
Прекарах много време в света на изкуството и предполагам, че слушам как хората говорят. Интересно ми е какво казват и как го казват.
Рейчъл Къшнър
Знаеш ли, храната е такава - това е прегръдка за хората.
Рейчъл Рей
Хората често приемат сантименталността за изразяване на емоциите. И трябва да се каже, съвършено напразно.
Ридли Скот
Растежът е някак вграден в гените на всички. Той е вграден в гените на мениджмънта, гените на продавача, желанията на инвеститорите. Хората очакват компаниите да растат.
Андрю Гроув
Нашето правителство произхождаше от и беше създадено за хората - не хората от правителството. На тях то дължи вярност, от тях трябва да черпи своята смелост, сила и мъдрост.
Андрю Джонсън
Поезията е в центъра на живота ми, също така емоционално и интелектуално говорено - просто аз съм от хората, които обичат да правят и други неща.
Андрю Моушън
Вкарайте хората обратно в кухнята и се борете с тенденцията към преработена храна и бързо хранене.
Андрю Уейл
Трябва да приемем очевидно очевидния факт, че токсичната среда може да разболее хората и че никаква медицинска намеса не може да ни защити. Общността в здравеопазването трябва да се превърне в мощно политическо лоби за екологична политика и законодателство.
Андрю Уейл
Проучванията показват, че хората, които са физически активни, спят по-добре от тези, които са заседнали. Колкото повече енергия изразходвате през деня, толкова по-сънливи ще се чувствате преди лягане.
Андрю Уейл
Все още не ми е удобно да препоръчвам на хората да ядат наситени мазнини с изоставяне, но за мен е ясно, че захарта, брашното и окислените семенни масла създават възпалителни ефекти в организма, които почти сигурно носят по-голямата част от отговорността за повишаване на риска от сърдечни заболявания.
Андрю Уейл
Отнема твърде много въображение, за да видим мъките на хората, които приемаме за щастливи. Истинските им битки се провеждат, подобно на звездите, в някакво царство на светлината, неусетно за човешкото око. Подвиг на ума е да отгатнеш чуждото сърце.
Андрю Шон Гриър
Никой не работи само за пари и е от съществено значение да се докоснете до това, което хората искат от кариерата си и какво могат да предложат.
Рикардо Семлер
Хората са твърде склонни да следват стандартните предубеждения за това как трябва да работят организациите. Твърде често чувстваме, че не сме в състояние да направим промени и затова се надяваме, че някой някъде във вашата организация знае какво правим и каква е общата цел.
Рикардо Семлер
Аз съм очевидец на начините, по които хората се отнасят към себе си и един към друг, и моята работа е начин да загребвам и черпя този опит.
Рихард Нойтра
Изисква се голяма смелост, да донесете на хората лоши новини.
Ричард Брансън
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
100
Следваща