Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 74
Произхождам от работническо семейство. Те са хората, които познавам и хората, които обичам, предполагам. Не пиша за тях по политически причини, а защото, както виждам, там се случват най-интересните неща - социални, политически, емоционални. Това е бездънен кладенец за автор като мен.
Пер Петершон
Жалко, че ние не можем да видим това, което произхожда в ума на хората, когато те избират мнение, към което да се присъединят!
Пиер Бейл
...Предпочитайки смъртта за отечество, заради приятелите, за да се избегне порока, хората придобиват височайша добродетел и носят полза на другите.
Пиетро Помпонаци
Написах мемоари тук-там и това приема своя собствена форма на егоизъм и смелост. Обаче, най-общо казано, нямам интерес да пиша за собствения си живот или да се намесвам в личния живот на хората около мен.
Питър Кери
Тъй като делът на хората, достигащи по-високи състояния на съзнание, се увеличава, тази инерция ще намалее и в същото време ще започне да се натрупва поддържащ импулс в новата посока.
Питър Ръсъл
Хората с високи нива на лично майсторство ... не могат да си позволят да избират между разума и интуицията, или главата и сърцето, повече, отколкото биха избрали да ходят на един крак или да виждат с едно око.
Питър Сендж
Рекламата получава такива удари от света. На партита винаги ви питат: "Не продавате ли просто на хората неща, които не искат?"
Пол Арден
Само защото, аз говоря с британски акцент, всички мислят: "Боже, той, би трябвало да е много умен...". Така че в резултат може да започнеш твърде много да бърбориш. Когато отида на парти и започна да говоря, хората ме слушат. А за нищо.
Пол Бетани
Ясно е, че ритуалите и жертвоприношенията могат да сплотят хората и може да се окаже, че група, която прави такива неща, има предимство пред тази, която не го прави. Но не е ясно защо трябва да се намесва религия. Защо се въвеждат богове, души, задгробен живот, чудеса, божествено сътворение на вселената и т.н.?
Пол Блум
Проблемът не е, че хората не разбират колко добри са нещата. Те знаят, че от личен опит знаят, че нещата наистина не са толкова добри.
Пол Кругман
Вярвам, че единствените важни структурни пречки за световния просперитет са остарелите доктрини, които претрупват умовете на хората.
Пол Кругман
Да, но вижте, кой наистина е предоставил информация за света на всички на Земята? Това беше Уикипедия, нали? И ако питате какво бихме могли да направим, за да накараме дигиталния свят да работи за хората, моделът на Уикипедия е страхотен. Това е модел за дарение.
Пол Ромър
Политиците обичат да казват на хората това, което искат да чуят - и това, което те искат да чуят, е това, което няма да се случи.
Пол Самюелсън
Хората искат да ги плашат. Те искат спектакли, представления, ето затова те обичат да гледат филми на ужасите, и ето затова нашата група остава на върха толкова дълго.
Пол Стенли
Има разлика между това да се изправите и да кажете на хората какво планирате да правите и да се изправите, да отидете и да постигнете нещо.
Пол Стенли
Хората принадлежат един на друг само докато и двамата вярват. Той спря да вярва.
Пола Маклейн
Мъжеството не е отсъствие на страх, а действие въпреки страхът. За хората, които не правят нищо със своят живот, е също толкова страшно, като тези които не приемат рискове.
Прити Зинта
Искам да имам културно въздействие. Искам да бъда вдъхновение, да покажа на хората какво може да се направи.
Шон Комбс
Хората имат своите усложнения. Те имат своите героични моменти и своите злодеи.
Райън Рейнолдс
Дълбоко в себе си, по-голямата част от хората имаха подло подозрение, че злото е по-мощно от доброто и може да се противодейства само чрез по-голямо зло.
Рандал Гарет
Ако трябваше да придобием Божията гледна точка, дори за момент, и да погледнем начина, по който преминаваме през живота, трупайки, трупайки и излагайки на показ нещата си, бихме изпитали същите чувства на ужас и съжаление, които изпитва всеки нормален човек, когато гледа как хората в приют безкрайно си удрят главите в стената.
Ранди Алкорн
За мен това е да напиша книга и да разкажа на хората за тази история.
Ребека Склут
Предишна
1
...
73
74
(Текуща)
75
...
100
Следваща