Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 73
Живота е несправедлив. Ако хората трябва да усвоят в училище, то е именно това.
Никълъс Спаркс
Половината от излъчваното предаване според моя опит се случват нещата, а другата половина са хората, които говорят за това как се чувстват за нещата, които са се случили. И така има чувството, че всеки казва на глас своя подтекст.
Ноа Хоули
Хората гледат на мен като на човек, който може да промени образа на страната ни от негативен към положителен.
Новак Джокович
Въпреки че сега съм доста популярен в моята страна и тенисът е спорт номер 1 и съм много поласкан, че хората ме разпознават и идват и ми правят комплименти, аз съм по-скоро съм човек, който обича да има уединение и мир.
Новак Джокович
Хората, които развиват навика да мислят за себе си като за граждани на света, изпълняват първото изискване за разум в наше време.
Норман Казънс
Правителствата не са създадени да възприемат големи истини. Само хората могат да възприемат великите истини. Правителствата се специализират в малки и междинни истини. Те трябва да бъдат инструктирани от своя народ във велики истини.
Норман Казънс
Настоящият начин на живот на земята е лудост, която все пак е смъртоносна, тъй като е законна. Рационалното съществуване е възможно, но изисква световно съзнание и световен дизайн. Хората, които развиват навика да мислят за себе си като за граждани на света, изпълняват първото изискване за разум в наше време.
Норман Казънс
Защо хората са по-ужасени от това, което те наричат неестествена форма на умиране, отколкото от неестествена форма на живот?
Норман Казънс
Хората винаги питат за моето влияние и цитират куп хора, за които никога не съм чувал.
Нортън Джъстър
Няма разлика между спасяването на живота и удължаването на живота, защото и в двата случая ние даваме на хората шанс за повече живот.
Обри Де Грей
Мисля, че хората наистина трябва да мислят какво е да се настроиш цялото общество срещу теб.
Октавия Е. Бътлър
Хората са свободни, освен в случаите, когато от тях се нуждае човечеството.
Орсън Кард
Производството и други неквалифицирани професии, които са били работни места в профсъюзите, позволявали на хората да живеят живот от средната класа, изчезват както поради изчезването на синдикатите, така и поради глобалния характер на икономиката.
Анди Стърн
Когато хората се бунтуват срещу страданието, това ражда герои, известни и непознати.
Андреа Дуоркин
Трудно е да си малцинство. Хората ви гледат по различен начин, сякаш не принадлежите и не мисля, че много хора осъзнават колко трудно е да живееш като малцинство. Там, откъдето идвам, се учим да се толерираме един към друг. Независимо дали някой е от китайски или малайски произход, важното е, че сме част от една и съща държава, един и същ свят.
Андреа Хирата
Никога не трябва да унивате. Физически хората умират, а духовно - никога. Трябва да се вярва.
Андрей Громико
Мога да пиша за въглищни миньори в Северна Пенсилвания и хората щяха да попитат дали пиша за баща си.
Оуен Кинг
Като им се даде шанс, хората ще купуват от хора, на които им пука.
Пако Ъндърхил
Политиката е, когато хората избират думите и действията си въз основа на това как искат другите да реагират, а не въз основа на това, което наистина мислят.
Патрик Ленсиони
Присъщата цел на американското правителство е да позволи на хората да търсят собствените си цели и да ги насърчава да бъдат отговорни за различните приключения, които имат по пътя си към тези цели, добри, лоши и други.
Патрик О'Рурк
Имаме нужда от правителство, уви, поради природата на хората.
Патрик О'Рурк
Темите... са това, за което хората говорят, когато не се познават добре. Темите... са това, за което мъжете говорят.
Патриша Гафни
Предишна
1
...
72
73
(Текуща)
74
...
100
Следваща