Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 71
Психологията е много по-голяма от просто медицината или поправянето на нездравословни неща. Става въпрос за образование, работа, брак - дори за спорт. Това, което искам да направя, е да видя психолози, които работят, за да помогнат на хората да изградят силни страни във всички тези области.
Мартин Селигман
В други страни те имат истории с революции и класови движения. В Америка хората не обичат да мислят за себе си като за по-ниска класа. Всички те обичат да мислят за себе си като за потенциални милионери.
Мат Таиби
Очевидно хората, които извършват престъпления, трябва да бъдат наказани. Дори хора, които крадат чорапи и видеоклипове на "Снежанка", вероятно трябва да излежат присъда, ако имат предишни, особено сериозни предишни. Но наказанието трябва да отговаря на престъплението и стандартът трябва да е еднакъв за всички.
Мат Таиби
Ако хората бяха цифри, семейството би било общият им знаменател.
Матю Макконъхи
Няма нормално. Никога не съм срещал нормален човек. Концепцията е погрешна. Това предполага, че има само един начин, по който хората трябва да бъдат, и това не може да е вярно. Човешкият опит е твърде разнообразен.
Маурийн Джонсън
Като писател се чувствам късметлия, че мога да управлявам нюанси. По-интересно ми е да гледам как нещата се променят с времето, как хората се опитват и понякога не успяват да осмислят живота си.
Мег Уолицър
Смешно е как можеш да забравиш всичко, освен хората, които те обичат. Може би затова на хората им е толкова трудно да преодолеят любовните афери. Не болката преодолява, а любовта.
Мелина Маркета
Но понякога скръбта прави чудовище от нас... и понякога казваш и правиш неща на хората, които обичаш, за които не можеш да си простиш.
Мелина Маркета
Хората с изгубени личности ще страдат много повече от тези със загубена девственост.
Мелина Маркета
И когато приключиш с бягането, ще бъдеш на хиляди мили от хората, които те обичат и проблемът ти щеше да е там, освен че нямаше кой да ти помогне.
Мелина Маркета
Всичко е зло, което хората не могат да контролират или победят.
Мелина Маркета
Хората, с които съм заседнал в живота си сега, не изсмукват живота от мен, те просто са гадни.
Мелина Маркета
Тези, изпълнени със страх, бяха най-опасните от хората.
Мелина Маркета
Понякога най-много ви вдъхновяват хората, на които не можете да помогнете.
Мелинда Гейтс
Най-голямата грешка на хората е да се опитват да отслабнат твърде бързо.
Мехмет Оз
Ако направя работното ви място благоприятно за разходка по време на обяд или за тренировка по някое време през деня, или накарам хората да използват повече стълбите, като създам стимули за това, тогава хората ще започнат да го правят естествено.
Мехмет Оз
Хората казват, че теглото им е генетично. Но се оказва, че хората с наднормено тегло не просто имат деца с наднормено тегло. Имат и домашни любимци с наднормено тегло. Това не е генетично.
Мехмет Оз
В САЩ има много нацисти за храна, но вярвам, че ако можете да покажете на хората какво е наистина важно, те сами ще преценят останалото.
Мехмет Оз
Научаваш се как да се грижиш за хората от жените в живота си.
Мехмет Оз
- Това, размит мозък, е нещото, което се доближава до Дарки. Кара те да мислиш само за себе си. Отдалечава ви от хората, на които държите. И сега нямаш с кого да говориш и това ти служи добре.
Анджи Сейдж
Аз имам две ръце: едната за мен, една за хората.
Мили Боби Браун
Никой интриган на Понци не казва на никого точно как работи. Целта на схемата на Понци е да измами хората, да вземе парите и да избяга.
Мичел Зукоф
Предишна
1
...
70
71
(Текуща)
72
...
100
Следваща