Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 7
Хората, които не са в състояние да се мотивират сами, трябва да се задоволяват с посредствеността, без значение колко впечатляващи са техните таланти .
Андрю Карнеги
Сред хората увлечени по хазартни игри няма песимисти.
Рюноске Акутагава
Ние актьорите сме нещо обратно на хората!
Том Стопард
Знаете ли защо създадохте лампата с нажежаема жичка? - Не, но мисля, че правителството скоро ще разбере как да вземе пари от хората за това!
Томас Едисън
Великата трагедия в живота не е в това, че хората са смъртни, а в това, че те не умеят да обичат.
Уилям Съмърсет Моъм
Анимацията е средство за разказване на истории и визуално забавление, което може да достави удоволствие и информация на хората на всяка възраст и навсякъде по света.
Уолт Дисни
За мен винаги е било непонятно: хората се срамуват от бедността и не се срамуват от богатството.
Фаина Раневска
Никой не чувства чуждата мъка, никой не разбира радостта на другия. Хората си въобразяват, че могат да достигнат един до друг. В действителност те само се подминават.
Франц Шуберт
Там, където са горени книги, скоро ще горят хората.
Хайнрих Хайне
Само два стимула карат хората да работят: жаждата за пари и страха да не ги загубят.
Хенри Форд
Животът може да бъде прекрасен, ако хората ви оставят на мира.
Чарли Чаплин
За човекът няма нищо по-интересно на света, от хората.
Вилхелм фон Хумболт
Хората плащат за това, което правят, и още повече за това, което са си позволили да станат. И те плащат за това много просто; от живота, който водят.
Джеймс Болдуин
Хората са държани в плен на историята и историята е държана в плен на тях.
Джеймс Болдуин
Хората плачат не защото те са слаби, а понеже те са били силни твърде дълго време.
Джони Деп
Мисля, че на хората трябва да им се разрешава да правят каквото си искат. Не сме го опитвали от известно време. Може би този път ще проработи.
Джордж Карлин
Хората, които управляват в момента, са забравили първия принцип на отворено общество, а именно, че може да грешим и че трябва да има свободна дискусия. Че е възможно да бъдеш против политиките, без да си непатриотичен.
Джордж Сорос
Когато хората не са съгласни по принцип, те не са съгласни поради дреболии.
Дон Аминадо
Хората, повярвайте ми, не се раждат, а се формират.
Еразъм Ротердамски
Хората са силни, докато защитават велика идея; те стават безсилни, когато са против тях.
Зигмунд Фройд
Дяволът е голям оптимист, ако мисли, че хората могат да се влошат още.
Карл Краус
Хората са като цигулки: когато се скъса последната струна, става само дърво.
Кармен Силва
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
100
Следваща