Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 67
Аз не целувам хората с устните ми. Аз ги целувам с душата ми.
Джъстин Тимбърлейк
Това е безразличие и невежество, което спира хората да направят правилното нещо.
Диего Луна
Съжалявам за хората, които не пият. Когато се събудят сутрин, те са толкова добро, колкото се чувстват през целия ден.
Дийн Мартин
Когато на нас ни е лошо, ние завиждаме на хората, които сега са добре.
Дмитрий Нагиев
Конституцията никога не се тълкува... за да попречи на хората на САЩ, които са миролюбиви граждани, да пазят собствените си оръжия.
Александър Хамилтън
Хората стават все по-озлобени, а религията не ги учи на състрадания, а ги превръща в стадо овце.
Елтън Джон
В Америка няма да има революция... Хората са твърде чисти. Те прекарват цялото си време в смяна на ризи и измиване. Не можеш да се чувстваш свиреп и революционен в баня.
Ерик Линклейтър
Всяка нова крачка може да завърши с неуспех - това е една от причините, каращи хората да се страхуват от свободата.
Ерих Фром
Кръвта на хората е най-свещеното ни съкровище, но трябва да се използва, за да се спаси повече кръв в бъдеще.
Ернесто Че Гевара
Искам да се ангажирам повече с лозята, които имам по целия свят, и да прекарвам повече време с хората, които работят в тях.
Жерар Депардийо
Най-често хората губят сила, когато смятат, че нямат такава.
Алис Уокър
Пропагандата е невероятна. Хората могат да бъдат накарани да вярват на всичко.
Алис Уокър
Значението на нравственият закон е до такава степен обширно, че даже той има сила не само над хората, но и над всички разумни същества въобще.
Имануел Кант
Щастие за деспотите, е че едната половина от хората не мисли, а другата не чувства!
Йохан Готфрид Зойме
Хората, при които няма собствен живот, винаги се мешат в чуждия.
Карлос Руис Сафон
Аз съм за хората, които имат сърцето си на правилното място; но правилното място за сърце не е вътре в главата.
Катрин Уайтхорн
В този бизнес известноста трае в течение на няколко секунди. Вие можете да станете известни за миг, но хората ще продължават да губят интерес към лицата, понеже нови идват всяка секунда. Днес аз съм известна. Утре няма да бъда. Това е нормално. Аз разбирам, че всичко ще свърши така, както е и започнало - за миг. Но аз ще отида по-далече. Ако Вие сте актьор и тъгувате по този повод, то вие сте избрали грешна професия.
Кийра Найтли
- Хората са царе на природата! - Само животните не знаят за това, понеже са неграмотни.
Кир Буличов
Един писател може да бъде само този, който има какво да каже на хората ново, значимо и интересно, този човек, който вижда много, което другите не забелязват.
Константин Паустовски
Като не се налага да отговарям на очакванията на хората, бях по някакъв начин свободен.
Крис Кристофърсън
Интернет отваря толкова много врати. Това е феноменален инструмент за образование, но и начин хората да бъдат страшни и опасни. Живеем в свят, в който можем да бъдем хакнати и изложени.
Крисчън Слейтър
Ако не бях художник, аз едва ли бих работил в поща или на осемчасова длъжност. Мисля, че щях да бъда измамник. И през целия ми живот щях да бягам от хората на департамента по икономически престъпления.
Куентин Тарантино
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
100
Следваща