Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 35
Направете нещо добро и хората ще последват вашият пример.
Алберт Швайцер
Колкото по-малко знаят хората за мен, толкова ми е по-лесно да работя.
Джак Никълсън
Не ми пука, ако хората мислят, че съм свръхактьор, докато те се забавляват с това, което правя. Това е като да наречете Ван Гог свръхживописец.
Джим Кери
Имаше време, когато хората казваха: "Джим, ако продължаваш да правиш физиономии, лицето ти ще замръзне така". Сега те просто казват: "Плати му!"
Джим Кери
Свободата не може да бъде запазена без всеобщо познание между хората.
Джон Адамс
Хората са глупаво доверчиви... Всяка реклама в света се основава на три принципа: "Добро, много и даром". Ето защо, може да даде лошо, малко и скъпо.
Александър Грин
Не отдавайте своето сърце на милоста с лекота. Нека хората се потрудят, за да го получат.
Джон Траволта
Не може хората да растат в благодат, ако не се отдадат на четене. Хората, които четат, винаги ще бъдат знаещи хора.
Джон Уесли
Според мен има решение, свързано с демокрацията, защото демократичните правителства са подчинени на волята на хората. Така че, ако хората искат, всъщност можете да създадете международни институции чрез демократичните държави.
Джордж Сорос
Проповедниците грешат, опитвайки се да говорят хората на вяра; по-добре те разкриват сиянието на собственото си откритие.
Джоузеф Камбъл
Развитието е свързано с трансформирането на живота на хората, а не само с трансформирането на икономиките.
Джоузеф Стиглиц
Работата е любовта, която е направена видима. И ако не можете да работите с любов, а само с отвращение, по-добре е да оставите работата си и да седнете пред портата на храма и да вземете милостиня на хората, които работят с радост.
Джубран Халил Джубран
Никога не съм срещал животно, което не ми харесва, и не мога да кажа същото за хората.
Дорис Дей
Единствената разлика между проблем и решение е, че хората разбират решението.
Дороти Бранд
Искам хората да ме обичат, но няма да ме нарани, ако не.
Дрю Баримор
Обобщение на обобщението на обобщението: хората са проблем.
Дъглас Адамс
Когато хората пишат лъжи за вас, и вие знаете, че това са лъжи, то това означава, че те не знаят истината.
Ева Мендес
Творчеството е чудесен мотиватор, защото кара хората да се интересуват от това, което правят. Творчеството дава надежда, че може да има полезна идея. Творчеството дава възможност на всеки да постигне някакъв вид постижение. Творчеството прави живота по-забавен и по-интересен.
Едуард де Боно
Партизанският боец се нуждае от пълна помощ от хората в района. Това е задължително условие.
Ернесто Че Гевара
Християнството е внушило на хората, че любовта струва повече, от интелекта.
Жак Маритен
Има нещо, което хората наричат Бог, и без което би било твърде печално: само пустотата и безпорядъчно роене на атоми.
Жан Рено
Общо, хората които знаят малко, говорят много, а тези, които много знаят - говорят малко.
Жан-Жак Русо
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
100
Следваща