Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 29
Изобщо не ми пука какво казват хората. Това си е моят живот и го живея, както си искам.
Камерън Диас
Хората ме гледат, както гледат тенис, само че движат очи не отляво надясно, а отгоре надолу.
Марлене Дитрих
Ако изкуството не увеличава съчувствието между хората, то не върши нищо морално.
Джордж Елиът
Хората се нуждаят от нови инструменти, с които да работят, а не от нови инструменти, които да работят за тях.
Иван Илич
Хората биха избягали един от друг, ако биха могли да се видят един друг в най-пълна откровеност.
Имануел Кант
Прекарах най-хубавите години от живота си като осигурявах на хората безгрижни удоволствия и им устройвах забавления, а в отплата получавам само оскърбления и вечно съм преследван.
Ал Капоне
Хората бъркат законите с правата.
Станислав Йежи Лец
Безсъницата – тази болест на епохите, в които на хората е наредено да си затварят очите за много неща.
Станислав Йежи Лец
В древни времена те [хората] не са имали статистика, така че е трябвало да прибягват до лъжи.
Стивън Лийкок
Хората или могат, или не могат да кажат какво имат предвид..., но това, което казват, винаги е предназначено да получат каквото искат.
Дейвид Мамет
През по-голямата част от живота ми, един от хората, които са били най-объркани от моята работа, бях самият аз.
Беноа Манделброт
Ако караш хората да си мислят, че мислят, те ще те обичат; но ако ги караш наистина да мислят, те ще те намразят.
Дон Маркис
Какво е комедията? Комедията е изкуството да накараш хората да се смеят, без да ги караш да повръщат.
Стив Мартин
На хората рядко биват задавани въпроси, които ги поставят директно срещу самите тях.
Артър Милър
Обичам хората, които разтърсват други хора и ги карат да се чувстват неудобно.
Джим Морисън
Хората обичат да си въобразяват, че понеже цялото наше механичо оборудване се движи бързо, то и ние сме започнали да мислим по-бързо.
Кристофър Морли
Хората реагират на страха, но не и на любовта, тях не ги учат така в неделното училище, но е истина.
Ричард Никсън
Хората в рекламата, които пренебрегват изследванията, са опасни – също като генералите, които пренебрегват разкодирането на вражеските сигнали.
Дейвид Огилви
Истинският въпрос е не дали машините мислят, а дали хората го правят. Мистерията, която обгръща мислещата машина, вече обгръща мислещия човек.
Бъръс Фредерик Скинър
Президентът всъщност е един превъзнасян човек на публичните връзки, който прекарва времето си ласкаейки, целувайки и сритвайки хората, за да ги накара да направят това, което във всеки случай смятат да направят.
Хари С. Труман
Нашите надежди са големи. Нашата вяра в хората е огромна. Нашият кураж е силен. И нашите мечти за тази хубава страна никога няма да изчезнат.
Пиер Елиът Трюдо
Хората повече се интересуват от идеи, отколкото то дрехи.
Пиер Елиът Трюдо
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
100
Следваща