Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 28
Нарастващото осъзнаване на дълбочината на привързаността на хората към семейството накара някои либерали да признаят, че семейството не е просто модна дума за реакция.
Кристофър Лаш
Опитът да се предефинира семейството като чисто доброволно споразумение произтича от модерната заблуда, че хората могат да държат всичките си възможности отворени през цялото време.
Кристофър Лаш
Колкото повече мисля за езика, толкова повече ме учудва, че хората изобщо се разбират.
Курт Гьодел
Деветдесет процента от [съвременните философи] виждат основната си задача като избиване на религията от главите на хората. ... Ние далеч не сме в състояние да предоставим научна основа за теологичния мироглед.
Курт Гьодел
Всеки трябва да знае, че повечето изследвания в областта на рака до голяма степен са измама и че големите организации за изследване на рака са лишени от задълженията си към хората, които ги подкрепят.
Лайнъс Полинг
Когато хората се грижат за вас и плачат за вас, те могат да оправят душата ви.
Лангстън Хюз
Когато хората се смеят, те обикновено не се убиват един друг.
Алън Алда
Корупцията на хората е да се държат по нечовешки начин.
Алън Бълок
Чудото и неговият израз в поезията и изкуствата са сред най-важните неща, които изглежда отличават хората от другите животни, а интелигентните и чувствителни хора от идиотите.
Алън Уотс
Лесно е да говориш с кон, ако разбираш езика му. Конете остават същите от деня на раждането си до деня, в който умрат. Те се променят само от начина, по който хората се отнасят към тях.
Лаура Хиленбранд
Лидерството стои заедно с вашите хора. Хората казват, че трябва да живеете, за да се биете друг ден, но понякога трябва да покажете, че сте истински лидер.
Лейма Гбоуи
Хората искат да знаят истината, а не я казват.
Леонид Якубович
Би било особено трагично, ако хората, които най-много ценят идеалите за мир, които са най-разтревожени за политическо сътрудничество в по-широк от националния мащаб, направи грешката да подценяват темпото на икономическите промени в съвременния ни свят.
Лестър Пиърсън
Деколонизацията всъщност засили робството. Когато чуждите сили се оттеглиха от колониите, хората бяха поробени от собствените си сънародници. И ние го виждаме в Африка, виждаме го в Азия.
Лорета Наполеони
Колкото повече знам за хората, толкова повече обичам кучетата.
Мадам дьо Севинье
Музиката обединява хората. Тя ни позволява да изпитаме едни и същи чувства. Хората навсякъде са еднакви по сърце и дух. Няма значение на какъв език говорим, какъв цвят на кожата имаме, каква е нашата политика или изразът на нашата любов и вяра, музиката го доказва: Ние сме еднакви!
Джон Денвър
Хората се управляват по-лесно чрез пороците им, отколкото чрез добродетелите им.
Наполеон Бонапарт
Най-голямото заболяване на този ден и век е, че хората се чувстват необичани.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Хората, които са притежание на търговския дух, които виждат и кой ще преследва своите предимства, могат да постигнат почти всичко.
Джордж Вашингтон
Важно е да не демонстрираш. Хората не се стремят да покажат чувствата си, те се стремят да ги скрият.
Робърт Де Ниро
Франция и цяла Европа имат страхотна култура и невероятна история. Най-важното нещо обаче е, че хората там знаят как да живеят! В Америка са забравили всичко за това. Опасявам се, че Американската култура е бедствие.
Джони Деп
Хората казват, че правя странни избори, но те не са странни за мен. Моята болест е, че аз съм очарован от човешкото поведение, от какво се крие под повърхността, от световете вътре в хората.
Джони Деп
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
100
Следваща