Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 27
Аз просто пиша песни за това как се чувствам или за това как хората, които познавам се чувстват.
Елиът Смит
Трябва да напомняте на хората за техните собствени борби. Това е отговорност.
Елия Казан
Съвестта е Божието присъствие в хората.
Емануел Сведенборг
Не разбирам как хората могат да вярват в Бог, дори когато аз самият мисля за него всеки ден.
Емил Чоран
Хората, които са скандализирани поради липсата на свобода в Русия, не се питат колко реална е свободата сред бедните, слабите и невежите в капиталистическото общество.
Емили Грийн Болч
Ако няма правосъдие за хората, нека да няма мир за правителството.
Емилиано Сапата
Срещал съм много хора, които звучат като критици, но много малко са тези, които имат съществени критики. Има много скептицизъм, но изглежда по-скоро въпрос на инерция, отколкото на хората, които имат някаква истинска причина да мислят за нещо друго.
Ерик Дрекслер
Ако една технология не освобождава хората от рутината, че да могат те да последват по-високи цели за човечеството, то целият технически прогрес е безсмислен.
Жак Фреско
Ако ви харесват хората, то вие сте добри. Ако ви ненавиждат, то вие сте по-добри.
Жузе Моуриньо
Жестокостта към хората и към по-низшите животни, която би минала незабелязано преди век, сега шокира чувствителността и се счита за нечестива и унизителна.
Илайхю Рут
Хората не се провалят; те се отказват от опитите.
Илайхю Рут
Мисля, че хората си правят собствени лица, докато растат.
Инид Блайтън
Хората правят всичко възможно, без значение колко абсурдно е, за да избегнат срещата лице в лице със своята душа.
Карл Густав Юнг
Хората обичат да си усложняват живота, който че без това, не е достатъчно сложен.
Карлос Руис Сафон
Социалните науки обикновено се занимават с групи лица, а не с отделни лица. Поведението на хората, като са свободни, е непредсказуемо.
Карол Куигли
Разликата между стабилното общество и нестабилното е, че ограниченията в нестабилното са външни. В едно стабилно общество правителството в крайна сметка става ненужно; ограниченията върху действията на хората са вътрешни, те са самодисциплинирани...
Карол Куигли
Възпитанието на хората и по-специално средствата за масово влияние - пресата, радиото, телевизията и филмите - трябва да бъдат в ръцете на хора, чийто добър ислямски морален и интелектуален авторитет е безспорен.
Алия Изетбегович
Нямам нищо друго освен съчувствие към хората, които са принудени да работят с мен. По-добре съм сега да избера тези, които искат да играят тази игра с мен, и тези, които не.
Алтън Браун
Хората, които идват да ни гледат как играем, които обичат отбора и го смятат за част от живота си, никога няма да оценят, че Ливърпул има огромен баланс в банката. Те искат всеки актив, който притежаваме, да носи червена риза.
Кени Далглиш
Но лъжите бяха това, което хората искаха; това беше политика.
Ким Робинсън
Ако хората мълчат, то наше задължение е да надигнем гласа си в защита на нашите идеали.
Клара Цеткин
Понякога хората казват, че децата с аутизъм не са способни да обичат. Това е смешно. Синът ми обича дълбоко. Той просто не комуникира добре.
Клер Лазебник
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
100
Следваща