Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 26
Ако се забавлявате и поддържате добро отношение, хората искат да работят с вас.
Джеймс Марсдън
Хората казват, че би било ужасно, ако направим всички момичета хубави. Мисля, че би било чудесно.
Джеймс Д. Уотсън
Когато правите филм, това е просто толкова лично, а след това го излагате пред хората и става нещо друго.
Дженифър Ю Нелсън
Хората твърде много мислят за това, което е модно. За мен това няма никакво значение. Всичко, което е станало модно, във всеки случай принадлежи на миналото.
Джим Джармуш
Хората могат да се противопоставят на несправедливостта, но само общността може да раздаде правосъдие.
Джим Корбет
Продължих да се опитвам да кажа на хората, че само защото бях млад, не означава, че мога да говоря от името на всички млади хора.
Джо Байдън
Хората нарушават крехкия баланс, който са установили техните собствени човешки предци.
Джоан Д. Виндж
Уважението към хората в крайна сметка е уважение към самият себе си.
Джон Голзуърди
Другите кръстове на хората не са моите кръстове.
Джон Дън
Всички уроци по психиатрия, психология, социална работа, наистина култура, ни научиха през последните сто години, че приемането на различията, а не търсенето на сходства, позволява на хората да се свързват помежду си в личния или семейния си живот.
Джон Ралстън Сол
Паника: Силно подценен капацитет, благодарение на който хората могат ясно да посочат, че нещо не е наред. Като се има предвид главата им, повечето хора се паникьосват с голямо достойнство и въображение. Това може да се нарече демократичен израз или практически здрав разум.
Джон Ралстън Сол
Хората са се смеели на всички велики изобретатели и откриватели.
Джон Слейдек
Ако хората не вярват, че математиката е проста, това е само защото не осъзнават колко сложен е животът.
Джон фон Нойман
Също толкова глупаво е да се оплакваш, че хората са егоистични и коварни, както и да се оплакваш, че магнитното поле не се увеличава, освен ако електрическото поле не се изкриви. И двете са природни закони.
Джон фон Нойман
Не само властта, но и безсилието, корумпира хората. Тя им дава ума и душата на роби. Прави ги безразлични, мързеливи, цинични, безотговорни и най-вече глупави.
Джон Холт
Много често дизайнът е най-непосредственият начин да се определи какви продукти стават в умовете на хората.
Джони Айв
Има три интелектуални занимания и, доколкото ми е известно, само три, при които хората са извършили големи подвизи преди пубертета. Те са музика, математика и шах.
Джордж Стайнър
Искам да стигна до точката, в която хората чуват името ми и веднага мислят за истинска кънтри музика.
Джордж Стрейт
В един смисъл интернет е като откритието на печатната машина, само че е много различно. Печатната машина ни даде достъп до записаните знания. Интернет ни дава достъп не само до знания, но и до интелигентността, съдържаща се в човешкият череп, достъп до интелигентоста на хората на глобална основа.
Дон Тапскот
Хората не се пенсионират. Те се пенсионират от другите.
Дюк Елингтън
Пеенето и танца служат за това, да обединят групата, да управляват емоциите на хората, подготвяйки ги за съвместни действия.
Едуард Уилсън
Хората ми казват, че аз не мога да се обличам, като фея. И аз обикновено казва, че аз съм в рок група, и мога да правя всичко, което искам!
Ейми Лий
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
100
Следваща