Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 25
Хората обикновено са изненадани да чуят това, но аз наистина не чета детски книги.
Бевърли Клиъри
Ако не сте сериозни, хората ще го усетят.
Бела Лугоши
Причината, поради която хората губят изцелението си, е защото започват да се питат дали Бог наистина го е направил.
Бени Хин
Омръзна ми хората да се оплакват, че е твърде трудно да се използва UNIX, защото редакторът е твърде сложен.
Бил Джой
Хората могат да бъдат по-прощаващи, отколкото можете да си представите. Но трябва да си простиш. Пуснете онова, което е горчиво, и да продължете напред.
Бил Козби
Има хора, които приемат слуховете и ги украсяват по начин, който може да бъде опустошителен. И това замърсяване трябва да бъде премахнато от хората в нашия бизнес възможно най-добре.
Боб Удуърд
Живея в Америка. Имам право да пиша каквото си поискам. И се равнява на друго право, също толкова мощно: правото да не го четете. Свободата на словото включва свободата да обиждате хората.
Брад Тор
Аз съм от типа писател, който хората смятат, че други хора четат.
В. С. Найпол
Сега практически всички рецензенти имат академични стремежи. Хората от университетите са свикнали с пленена публика, но литературният журналист трябва да угоди на своята публика.
В. С. Притчет
Колко прави мъже поддържат неподходящо интимни отношения с майките си? Колко пазаруват с тях? Искам син гей. Хората се смеят, но предполагат, че се шегувам, не се.
Айлет Уолдман
Търпимостта е добродетел на хората без убеждения.
Гилбърт Кийт Честъртън
Кой от хората не смята себе си за мъдър?
Готхолд Ефраим Лесинг
Най-опасното е да отнемете от хората възможността да се смеят над това, което им се струва смешно.
Дани Де Вито
Хората, които лъжат най-много, са почти винаги най-неумелите и по-лесно се заблуждават с лъжи, отколкото повечето хора. Бихте си помислили, че те биха внимавали за лъжи, но те изглежда са тези, които изобщо ще повярват на почти всичко.
Дашиъл Хамет
Хората трябва да чувстват, че природният свят е важен и ценен, красив и прекрасен и удивление и удоволствие.
Дейвид Атънбъро
Хората искат реалност, която да им казва колко са прави през цялото време.
Дейвид Брукс
Писането е трудна работа. Създаването на истории, които привличат вниманието на хората и го задържат, са много трудни.
Дейвид Огдън Стиърс
Ние учим хората, че сами се разстройват. Не можем да променим миналото, затова променяме начина, по който хората мислят, чувстват и се държат днес.
Албърт Елис
Би било прекрасно да имаш гуру; би било като да имаш социален работник или личен треньор, а не че хората, които имат някое от тях, непременно оценяват получените съвети.
Алегзандър Маккол Смит
Покажете ми на какво се възхищават хората и аз ще ви разкажа всичко за тях.
Джак Макдевит
Всеки път, когато има списък със 100-те най-велики записи за всички времена, всички тези албуми са записани за два дни. Едва ли някой от тях отне една година, ще ви кажа. В наши дни смятам, че е важно хората да знаят това.
Джак Уайт
Харесва ми идеята, че историите са активни, че ако ги стъпите, те ще станат живи, като растения и че същият спомен може да отглежда нови издънки и цветя и да се променя в живота на хората...
Джаки Кей
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
100
Следваща