Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 22
Най-лошият човек от числото на хората е човекът без стремежи.
Абай Кунанбаев
Не винаги харесваме хората, които обичаме - не винаги имаме този избор.
Ан Енрайт
Най-вече казвам на хората, че не трябва да бъдат жертви.
Ан Маккафри
Противно на това, което политиците и религиозните лидери биха искали да вярваме, светът няма да стане по-безопасен, като създава бариери между хората.
Майкъл Палин
Армагедон не е зад ъгъла. Това е само онова, което хората на насилието искат да вярваме. Сложността и разнообразието на света е надеждата за бъдещето.
Майкъл Палин
Защото има ли някаква практика по-малко егоистична, какъвто и да е труд, по-малко отчужден, по-малко похабен, отколкото приготвянето на нещо вкусно и подхранващо за хората, които обичате?
Майкъл Полан
За нас, хората, всичко е постоянно - до тогава, докато не се промени, и всички сме безсмъртни - докато не умрем.
Малкълм Магъридж
Ако това е страхотно нещо, хората, които го консумират, са подхранвани. Това е положителна сила.
Мануел Пуиг
Ако можете да промените умовете на хората вие можете да промените света.
Марина Абрамович
Хората, които не ме харесват, говорят, че аз съм боклук, тъй като имам татуировки. Аз мисля, че това безумие, понеже е 2008, а не 1950 година. Татуировките не са само при моряците. Това е форма на изкуство, която аз намирам за прекрасна. Аз ги обичам.
Меган Фокс
Хората казват, че парите не са нищо; парите основно са всичко.
Мийк Мил
Световният търговски център е жив символ на отдадеността на човека към световния мир... представяне на вярата на човека в човечеството, нуждата му от индивидуално достойнство, неговите вярвания в сътрудничеството на хората и чрез сътрудничество способността му да намира величие.
Минору Ямасаки
Общата цел на човешката комуникация е - или трябва да бъде - помирението. В крайна сметка тя трябва да послужи за снижаване или премахване на стените на неразбирането, които неоправдано отделят нас, хората, един от друг.
Морган Скот Пек
Този, който излиза от себе си и се обижда от другите е достоен за насмешка. Хората истински добросърдечни мислят и са загрижени даже за тези, които ги ненавиждат. Но колко е трудно да се достигне това.
Мурасаки Шикибу
Трудно е да се намери човек, който действително да те разбира. Обичайно хората съдят само със своите мерки, а други просто не вземат под внимание.
Мурасаки Шикибу
Тайната да се разбираме с хората е в отлагането на кавгите.
Мъри Лейнстър
В сериозни въпроси хората се показват като такива, каквито подобава да изглеждат, в детайлите - такива, каквито са.
Никола дьо Шамфор
Хората, които не се адаптират към нищо, живеят, както им диктува сърцето, действат в съответствие с техните правила и чувства - такива почти никога не съм срещал.
Никола дьо Шамфор
Основните научни заключения относно изменението на климата са много стабилни и по основателна причина. Ефектът от парникови газове е проста наука: парниковите газове улавят топлината и хората отделят все повече парникови газове.
Николас Стърн
На хората е дадена фалшива алтернатива: изборът между непросветена вяра и просветлено неверие. Повечето интелектуалци изглежда отдават почит на втория вариант.
Ойген Древерман
Щедростта е добродетел за хората, а не за правителствата. Когато правителствата са щедри, това е с парите на други хора, безопасността на другите хора, бъдещето на други хора.
П. Д. Джеймс
Както и да е, никоя дрога, дори алкохолът, не причинява основните злини на обществото. Ако търсим източника на проблемите си, не бива да тестваме хората за наркотици, трябва да ги тестваме за глупост, невежество, алчност и властолюбие.
Патрик О'Рурк
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
100
Следваща