Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 21
Хората по света наистина искат мир. Един ден лидерите по света ще се наложи да отстъпят и наистина да им го дадат.
Дуайт Айзенхауер
Когато хората ви говорят за превантивна война, вие им казвате да отидат и да се бият. След моя опит обаче аз започнах да мразя войната.
Дуайт Айзенхауер
Аз презирам хората, които се движат по края - от дясно или от ляво - и мятат камъни по този, който е в средата.
Дуайт Айзенхауер
Хората си купуват бански костюми с по-голямо внимание отколкото си търсят съпруг или съпруга. А правилата са същите. Огледай за нещо, с което ще се чувстваш удобно, докато го носиш. И остави място за увеличаване.
Ерма Бомбек
Има понякога моменти, когато си пожелаваме бъдещето да бъде съградено от хората на миналото.
Жан Ростан
Въпреки всички стремежи на хората, никой не може да произведе и един факт, който да подкрепи вярата в Бога.
Кларънс Дароу
Това, което помага на хората, помага и на бизнеса.
Лео Бърнет
Хората са неразумни, нелогични и егоистични, въпреки това, обичай ги!
Майка Тереза
Не прощавам на хората, защото съм слаба, прощавам им защото съм достатъчно силна да знам, че хората правят грешки.
Мерилин Монро
Хората са се научили да се ползват от всичко, само не и от свободата си. Може би да се бориш с нуждата и крайната необходимост е доста по-лесно, отколкото със свободата. В нужда хората се закаляват и живеят с мечти за свободата. Но ето, че идва свободата и хората не знаят какво да правят с нея.
Михаил Пришвин
Главните опасности в този живот са хората, които искат да променят всичко... или нищо.
Нанси Астор
Никой не се е родил с омразата към друг човек, основана на цвета на кожата или неговото минало, или неговата религия. Хората се учат да мразят, и ако те могат да се научат да мразят, то те могат да бъдат научени и да обичат, защото любовта идва по-близо до човешкото сърце, отколкото омразата.
Нелсън Мандела
Единствената вярност, която притежават хората, е към емоциите, които те се опитват да си възвърнат.
Норман Мейлър
Не си губете времето да обяснявате... хората чуват само това, което искат да чуят!
Паулу Коелю
Животът е много бърз; запраща хората от небесата в ада само за секунди.
Паулу Коелю
Бъди добър с хората, защото всеки, когото срещаш, води тежка битка.
Платон
Целомъдрената съпруга трябва да се показва пред хората единствено с мъжа си, а когато него го няма да си остава невидима, седейки си у дома.
Плутарх
Грешките са част от цената, която хората плащат, за да живеят пълноценен живот.
София Лорен
Има моменти в живота, които хората трябва да знаят да не изпускат. Балоните са проектирани, за да учат малките деца на това.
Тери Пратчет
Започвайки война, хората веднага пристъпват към действия, с които би следвало да поизчакат, а едва след неудачите се сещат и да разсъждават.
Тукидид
Вещите съществуват за хората, а не хората за вещите.
Тукидид
Хората са толкова зли, колкото са нещастни!
Уилям Съмърсет Моъм
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
100
Следваща