Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 20
Хората са добри или наполовина добри, или на четвърт добри и това се променя през цялото време – но дори и в най-добрия ден никой не е перфектен.
Колъм Маккан
Доброто беше по-трудно от злото. Злите хора знаеха това повече от добрите. Затова станаха зли. Затова им остана. Злото е за онези, които никога не могат да достигнат до истината. Това беше маска за глупост и липса на любов. Дори хората да се смеят на представата за доброта, ако я намират за сантиментална или носталгична, няма значение - това не е нито едно от тези неща, каза той, и трябва да се бори.
Колъм Маккан
Защо хората се занимават с йога? Правилно: за да изчистят разума си. Но аз съм против. Ценя безпорядъка в главата ми.
Крис Рок
Истинската красота е вътрешната, тя идва от цялото сърце, в което живее любовта. Ако я няма, даже идеалните черти на лицето не могат да скрият душевната пустота, която в края на краищата, отблъсква хората.
Кристина Агилера
Хората смятат, че съдбата е това, което трябва да се случи. Всъщност съдбата е нещо, което не бива да се случва.
Куентин Тарантино
Ако срещна човек, който никога в живота си не е съгрешил, едва ли бих искал да общувам с него. Хората с недостатъци са интересни.
Кърк Дъглас
Когато аз разбрах, че не мога да намеря човек, приличащ на мен, аз престанах да създавам приятелства с хората.
Кърт Кобейн
Това е за хората, които мислят, че мразят компютрите... Това, което наистина мразят, са отвратителните програмисти.
Лари Нивън
"Какво трябва да бъде" никога не е съществувало, но хората продължават да се опитват да се справят с него. Няма "какво трябва да бъде", има само това, което е.
Лени Брус
Нека ви кажа истината: Истината е това, което е. И това, което трябва да бъде, е фантазия ужасна, ужасна лъжа, която някой отдаде на хората отдавна.
Лени Брус
Винаги малките хора са тези, които променят нещата. Никога не са политиците или големците. Например - кой бутна Берлинската стена? Бяха хората по улиците. Специалистите нямаха и представа ден преди това.
Люк Бесон
Вие, хората, се държите толкова странни. Всичко, което създавате, се използва за унищожение.
Люк Бесон
Хората се делят на две половини. Едните, влизайки в стаята, казват: "О, кого виждам!", а другите: "А, ето ме и мен!"
Абигейл ван Бурен
От честолюбие или чувство за дълг не може да се роди нищо ценно. Ценностите възникват благодарение на любовта и предаността на хората и обективните реалности на този свят.
Алберт Айнщайн
Хората, които се грижат един за друг, обичат да правят много неща един за друг. И не го смятат за обременяване.
Ан Ландърс
Хората, които пият, за да удавят мъката си, трябва да знаят, че мъката знае как да плува.
Ан Ландърс
На мъжа, за да съблазни жената, му е необходимо доста по-изострено разбиране за хората, отколкото на Бисмарк да изиграе цяла Европа.
Василий Ключевски
Хората живеят в идолопоклонство пред идеалите, а когато не достигат идеали, те идеализират идолите.
Василий Ключевски
Войната превръща в диви зверове хората, родени да живеят като братя.
Волтер
Хората не искат да бъдат богати; те искат да бъдат по-богати от другите.
Джон Стюарт Мил
Лесно е да обичаш хората в спомените си. По-трудно е да ги обичаш, когато са тук, точно пред теб.
Джон Ъпдайк
Ако искате да знаете какво мисли Бог за парите, е достатъчно да погледнете хората, на които ги е дал.
Дороти Паркър
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
100
Следваща