Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 19
Когато Бог говори с хората, той не иска хората да чуят гласа му.
Гао Синдзиен
Хората бързо свикват да бъдат роби на мистерията.
Гийом Аполинер
Когато бях млад, моята амбиция беше да бъде един от хората, които променят света. Моята надежда е да напусна света малко по-добър поради това, че съм бил там.
Джим Хенсън
... хората са склонни да вярват в лоши неща, а не в добри ...
Джовани Бокачо
Аз вярвам в Господ, но не като едно нещо, не като възрастният човек в небето. Аз вярвам, че това, което хората наричат Господ е нещо във всички нас. Вярвам, че това, което Христос, Мохамед и Буда са казали е нещо правилно. Просто преводите са грешни.
Джон Ленън
Хората не винаги ще умрат тихо.
Джон Мейнард Кейнс
Колкото по-голям е делът на хората в управлението, толкова по-малко е свободата, гражданска или религиозна, се радва нацията.
Джон Уесли
Основата на нашите политически системи е правото на хората да правят и променят своите правителствени конституции.
Джордж Вашингтон
Хората, които гласуват за неудачници, крадци, предатели и измамници, не са жертви. Те са съучастници.
Джордж Оруел
Ако казвате град на хората, хората нямат проблем да мислят за града като пълен с проблемни, прецакани хора, но ако кажете предградия - и аз не съм първият човек, който казва това, се повтаря отново и отново в литературата - има чувство за нормалност.
Ерик Богосян
Историята никога не води до това, че личното мъжество, индивидуалното благородство да станат излишни за хората.
Жан Жорес
Хората дискредитират своите мнения, когато започнат да ги обосновават.
Жан Ростан
Сцената е като клетка от светлина. Хората вече не се страхуват от теб - те са тези навън в тъмното, които наблюдават.
Жерар Депардийо
Конете са по-добри от хората: в крайна сметка те не лъжат.
Ален Делон
О, Сели, неверието е ужасно нещо. И това е болката, която причиняваме на хората несъзнателно.
Алис Уокър
Винаги се удивлявам, че хората всъщност ще изберат да седнат пред телевизора и просто ще бъдат озлобени от неща, които омаловажават интелигентността им.
Алис Уокър
Има периоди в живота, когато съдбата, обстоятелствата и даже хората са благосклонни към нас. Не трябва да се вълнувате. Ще мине.
Жул Ренар
Хората биха видели много красиви неща около себе си, ако не бяха толкова зли.
Жул Ренар
В хората има повече истина, отколкото в думите.
Карел Чапек
Не бъдете позьор, расист, сексист и не съдете хората по техният произход.
Карл Лагерфелд
Хората едва ли изобщо разбират, че можем да отрежем всяко нещо от живота си, по всяко време, само в един миг.
Карлос Кастанеда
...не можеш да съдиш хората по това, което те са правили преди. Трябва да ги съдиш по това, което правят сега.
Кейт Дикамило
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
100
Следваща