Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 17
Хората считащи, че парите са способни да направят всичко, самите те са способни да направят всичко за пари.
Пиер Буаст
Страхът винаги е бил и ще бъде най-сигурното средство за измама и поробване на хората.
Пол-Анри Дитрих Холбах
Нравствеността е наука за отношенията, съществуващи между хората, и задълженията, произтичащи от тези отношения.
Пол-Анри Дитрих Холбах
Докато Бог чака храма му да бъде построен от любов, хората носят камъни.
Рабиндранат Тагор
Хората, които имат характер - това е съвестта на обществото...
Ралф Уолдо Емерсън
В добрият брак хората винаги се учат един друг. Вие се учите един друг в науката на живота. Ежедневно в контакт, лежейки на една възглавница, вие си влияете един на друг неволно.
Рей Бредбъри
Не обичам колите. Аз ненавиждам интернет, ненавиждам компютрите. Те се месят в живота ни, те взимат нашето време. Хората твърде много работят на компютрите, те твърде много бърборят, вместо да се слушат и чуват един друг.
Рей Бредбъри
Хората със силен и великодушен характер не променят своето настроение в зависимост от своето благополучие или своето нещастие...
Рене Декарт
Ставаме като хората, с които общуваме. Изберете вашата среда - колкото и уникални да сме, тя все пак ни влияе.
Робърт Де Ниро
Една мечта е това, което кара хората да обичат живота, дори когато е болезнен.
Тиодор Зелдин
Най-нещастен от хората е този, за когото в света няма работа.
Томас Карлайл
Страхът от пропускане означава, че днешните медии, повече от всякога, ловуват на глутница. В тези режими е като див звяр, който просто разкъсва хората и репутацията на парчета. Но никой не смее да пропусне.
Тони Блеър
Ако има по-нататъшни стъпки към европейската интеграция, хората трябва да си кажат думата на общи избори или на референдум.
Тони Блеър
Нищо не е далечно и нищо не е близко, ако желаеш. Светът е малък, хората са малки, човешкият живот е малък. Велико е само едно - желанието.
Уила Катър
Това е свободна страна. Хората имат право да ми пишат писма, а аз даже имам право да не им отговарям на тях.
Уилям Фокнър
На мен ми е трудно да кажа, защо на мен ми се нрави или водят към възхищение едни или други хора, но мога да кажа, че хората, които аз обичам, обединяват едно - те умеят да ме накарат да се усмихвам от все сърце.
Уистън Хю Одън
В света на бизнеса най-успешните са хората, които правят това, което обичат.
Уорън Бъфет
Сега дълго гледах снимката - очите на кучетата са удивително човечни. Обичам ги, те са умни и добри, но хората ги правят зли.
Фаина Раневска
Истината се открива, когато хората са свободни да я преследват.
Франклин Делано Рузвелт
Демокрацията сама по себе си от всички форми на управление включва пълната сила на просветлената воля на хората.
Франклин Делано Рузвелт
За хората е характерно и това е почти закон на човешката природа - бързо и лесно да се влиза в негативна програма, на омраза към враговете, завист към тези, които живеят по-добре, отколкото към нещо положително, конструктивно като задача.
Фридрих Хайек
Хората винаги се нуждаят от някого, който да се грижи за тях. 95 процента от хората в света се нуждаят някой да им казва, какво да правят и как да се държат.
Арнолд Шварценегер
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
100
Следваща