Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 15
Когато хората казват: "Направих всичко, коаквото можах", това означава, че недооценяват себе си.
Марлене Дитрих
Този, който може изящно да обясни на хората това, което те и без това знаят, по-бързо от другите си спечелва репутацията на умен човек.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Хората прославят всички видове смелост, освен смелостта, която биха могли да проявят в името на своите ближни.
Джордж Елиът
Разплащането в брой не е единствената връзка между хората.
Томас Карлайл
Винаги предпочитам да вярвам в най-доброто у хората – това спестява толкова безпокойства.
Ръдиард Киплинг
Думите са, разбира се най-силният опиат, употребяван от хората.
Ръдиард Киплинг
Обществото е изобретило три начина да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.
Габриел Лауб
Когато дойда в театъра, се чувствам в безопасност. Обичам публиката. Обичам хората и играя, защото обичам да доставям удоволствие на хората.
Вивиан Лий
Аз се бих срещу хората от Севера, защото вярвах, че те искат да ни отнемат най-съкровените права. Но никога не съм хранел към тях чувство на мъст или ожесточение; не е имало и ден, в който да не се моля за тях.
Робърт Лий
Хората казват, че съм екстравагантна, защото искам да бъда заобиколена от красота. Но кажете ми: кой иска да бъде заобиколен от боклук?
Имелда Маркос
Аз съм бизнесмен. Работя за хората в бизнеса. Те говорят неща от сорта на:'Продадохме много плочи, нека продадем още повече'.
Нат Кинг Кол
Моралната смелост е най-ценната и обикновено най-отсъстващото качество у хората.
Джордж Патън
Между кориците на Библията са отговорите на всички проблеми, които хората срещат.
Роналд Рейгън
Понякога си въобразяваме, че хората са като лотарийни билет, че са тук, за да сбъднат абсурдните ни мечти.
Карлос Руис Сафон
Няма значение какво приказват хората; думите и идеите могат да променят света.
Робин Уилямс
Знаете ли, единственото, което наистина има значение, е хората, които обичате, да са щастливи и здрави. Всичко останало е просто поръската на мелбата.
Пол Уокър
Бъди винаги по-умен от хората, за които работиш.
Лина Хорн
Не тормози хората да ти помагат, без преди това сам да си се опитал да разрешиш проблема.
Колин Пауъл
Ненавиждам дрънкането за равенство. Единственото, в което хората са равни, е това, че всички някой ден ще умрат.
Боб Дилън
Никой не иска да умре. Дори хората, които искат да отидат в рая, не искат да умрат, за да се осъществи това.
Стив Джобс
Хората не се гордеят с предците си и рядко ги канят на вечеря.
Дъглас Адамс
Повече от всичко хората се интересуват от това, което изобщо не се отнася до тях.
Джордж Бърнард Шоу
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
100
Следваща