Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 14
Чудесно нещо на истинския смях е, че то просто разрушава всякакъв вид система на разделяне на хората.
Джон Клийз
Интернет даде на атеистите, агностиците, скептиците, хората, които обичат да унищожават всичко, в което вие и аз вярваме, почти равния достъп до децата ви като вашия младежки пастор и вие... независимо дали ви харесва или не.
Джош Макдауел
Голяма част от хората, които сега четат и пишат, биха били по-добре заети в отглеждането на зайци.
Едит Ситуел
Литературата на хората е великият учебник за реално познаване на тях. Днешните писания показват качеството на хората, тъй като никаква историческа реконструкция не може.
Едит Хамилтън
Трите основни елемента на връзките с обществеността са практически толкова стари, колкото обществото: информиране на хората, убеждаване на хората или интегриране на хората с хора. Разбира се, средствата и методите за постигане на тези цели са се променили, тъй като обществото се е променило.
Едуард Бернайс
Спасителят, който иска да превърне хората в ангели, е толкова омразен към човешката природа, колкото и тоталитарният деспот, който иска да ги превърне в марионетки.
Ерик Хофер
Ние анархистите не искаме да освобождаваме хората; искаме хората да се освободят.
Ерико Малатеста
Хората твърде много губят за това, да бъдат по-добри от останалите.
Илайджа Ууд
Проблемът със значението днес е проблемът за това как разнообразните и повърхностно противоречиви на себе си преживявания на хората могат да бъдат представени в една последователна картина, която ще осигури на съвременния човек убедителна основа, от която да живее и да действа.
Карол Куигли
Искам хората да се поклонят, както ме видят и да кажат, че е надарен с поезия, той е виждал присъствието на създателя.
Алън Гинсбърг
Аз прекарах доволно много време в Африка и видях, с какви проблеми се сблъскват там хората. След това, когато се прибрах у дома, аз разбрах, че повече не желая да слушам нито за един проблем, който безпокои хората от моята среда.
Леонардо ди Каприо
Преносимостта е нужна на хората, които не умеят да пишат нови програми.
Линус Торвалдс
Но никога няма да спра да помагам и да обичам хората по начина, по който Исус каза.
Майкъл Джексън
Хората често казват, че мотивацията не продължава дълго. Ами, то и къпането не продължава дълго - затова се препоръчва да се прави ежедневно!
Зиг Зиглар
Най-дълбоките противоречия между хората произтичат от тяхното разбиране за свобода.
Карл Ясперс
Винаги съветвам хората, никога да не дават съвети.
П. Г. Удхаус
Коефициентът на интелигентност на съществото, наречено тълпа, е корен квадратен от броя на хората в нея.
Тери Пратчет
Никога не успях да разбера защо хората считат младостта за време на свобода и радост. Може би защото са забравили своята собствена.
Маргарет Атууд
Не харесвам животните. Странно е, но не харесвам нито хората, нито животните. Колкото до Бог, той е започнал да ме отвращава.
Самюъл Бекет
За хората е по-лесно да заплачат, отколкото да се променят.
Джеймс Болдуин
Хората и рибите могат да съжителстват миролюбиво.
Джордж Уокър Буш
Бих искала да бъда кралица в сърцата на хората, но не се виждам като кралица на тази страна.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
100
Следваща