Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 13
Много ценя в хората чувството за хумор, понеже често това е нашето единствено оръжие против всички гадости и несправедливости в живота.
Пиер Ришар
Преди мислех, че всеки, който прави нещо странно е странен. Сега знам, че всъщност хората, които наричат другите странни, са странни.
Пол Маккартни
В края на краищата, какво беше целият широк свят, освен място, където хората да копнеят за невъзможните желания на сърцето си, тези желания да се закрепят в противоречие с логиката, правдоподобността и дори с течение на времето, вечно като полиран мрамор.
Ричард Русо
Хората казват, че съм безмилостен. Не съм безмилостен. И ако намеря мъжа, който ме нарича безмилостен, ще го унищожа.
Робърт Кенеди
Ако добродетелта и знанието се разпространяват сред хората, те никога няма да бъдат омагьосани. Това ще бъде голямата им сигурност.
Самюел Адамс
Ако вие поемете риска, две неща могат да станат: или хората ще се смеят над вас или ще бъдете далеч напред пред останалите.
Стивън Тайлър
На хората им е трудно да се откажат от страданието си. От страх от неизвестното те предпочитат страданието, което е познато.
Тик Нят Хан
Когато хората не обичат себе си особено силно, те се стараят с нещо да се изпълнят. Класическият кавгаджия първоначално винаги е бил жертва.
Том Хидълстън
Парите и успехът не променят хората; те просто подсилват онова, което вече съществува.
Уил Смит
Хората ненавиждат тези, който ги кара да се чувстват по-низше положение.
Филип Честърфийлд
Ситуация, при която хората могат да остареят, без да имат работа, която ги награждава поотделно, като същевременно добавят към колективното благополучие, е морално неприемлива.
Франко Модиляни
Хората не могат да живеят в обществото, ако не се водят един другиго за носа.
Франсоа дьо Ларошфуко
Докато хората обичат, те прощават.
Франсоа дьо Ларошфуко
Волята на хората е най-добрият закон.
Юлисис Грант
Покажете ми човек, който нито веднъж не е сплетничал, и аз ще ви покажа човек, който съвсем не се интересува от хората.
Барбара Уолтърс
Истинският проблем не е дали машините мислят, а дали хората мислят.
Бъръс Фредерик Скинър
Нека хората бъдат щастливи, информирани, сръчни, добре възпитани и продуктивни.
Бъръс Фредерик Скинър
Главното в живота са хората и техните отношения.
Виле Вало
Ние осъждаме всякакви измами, всяко нарушение на думата, защото ние вярваме, че свободата и широчината на комуникацията между хората са напълно зависими от вeрността на обещанията.
Дейвид Хюм
Можем да се надяваме, че хората ще разберат, че интересът на всички е един и същ, че надеждата се крие в сътрудничеството. Тогава можем да запазим МИР.
Алва Мюрдал
Президентът е последният човек в света, който знае какво наистина искат и мислят хората.
Джеймс Гарфийлд
Епоха се нарича Тъмна, не защото светлината не успява да свети, а защото хората отказват да я видят.
Джеймс Мичънър
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
100
Следваща