Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 12
Може да е вярно, че хората, които са обикновени математици, имат определени специфични недостатъци, но това не е по вина на математиката, тъй като това е еднакво вярно за всяка друга изключителна професия.
Карл Фридрих Гаус
Хората не се раждат, а стават такива, каквито са.
Клод Адриан Хелвеций
Хората очакват от мен да плача, но аз винаги се смея, когато нещата се объркат.
Кристина Агилера
Хората се нуждаят от добри лъжи, защото около тях е пълно с много лоши.
Кърт Вонегът
Всеки ден хората се отклоняват от църквата и се връщат при Бога.
Лени Брус
И какво ако се направя на глупачка, на кого му пука? Аз не се страхувам от това какво мислят хората за мен.
Анджелина Джоли
Религията пречи на хората да вярват, защото под страх от вечни наказания им пречи да гледат.
Дени Дидро
Не използвай телефона. Хората никога не са готови да отговорят на позвъняване. Използвай поезията.
Джак Керуак
Думи като "свобода", "справедливост", "демокрация" не са общоприети понятия, а напротив – много редко срещани. Хората не се раждат с готови познания за тях. Отнема много време и преди всичко индивидуални усилия, за да накарате другите хора да уважават това, което тези думи означават.
Джеймс Болдуин
Хората, които виждат живота като нещо повече от чисто забавление, не схващат смисъла му.
Джордж Карлин
Подгответе се за непознатото, изучавайки как хората в миналото са се справяли с непредвидимото и непредсказуемото.
Джордж Патън
Можеш да убедиш само в това, в което хората искат да се убедят.
Жозеф Жубер
Всяка религиозна догма е зародиш на престъпления и на раздори между хората.
Клод Адриан Хелвеций
Щастието на хората се заключава в това да обичат да правят това, което са длъжни да правят.
Клод Адриан Хелвеций
Сред книгите, както и сред хората можеш да попаднеш и в добро, и в лошо общество.
Клод Адриан Хелвеций
Най-голямата измама, от която хората страдат е тяхното собствено мнение.
Леонардо да Винчи
Понякога покривът над главата не позволява на хората да растат.
Станислав Йежи Лец
Хората питат каква е разликата между лидера и началника. Лидерът води, а началникът тика.
Теодор Рузвелт
Държа на старите правила. Вярвам, че хората трябва да сключват брак за цял живот, като гълъбите и католиците.
Уди Алън
Висшата доблест се състои в това, да се прави това в самота, което хората дръзват да направят единствено в присъствието на много свидетели.
Франсоа дьо Ларошфуко
Гордостта беше тази, която превърна ангелите в дяволи; смирението е това, което прави хората като ангели.
Августин
Това, което беше най-значимо за лунното пътуване, не беше, че хората стъпиха на Луната, а че те хвърлиха око към земята.
Норман Казънс
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
100
Следваща