Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 11
Ако попитате хората какво искат, те ще кажат: "По-бърз кон!"
Хенри Форд
Знаете ли, аз съм от хората, които, когато стрелят по тях, ще стрелят в отговор.
Хийт Леджър
Трябва да намерим смелостта да кажем не на нещата и хората, които не ни служат, ако искаме да се преоткрием и да живеем живота си автентично.
Барбара де Анджелис
Ако хората са толкова лоши с религията, какво би било без нея?
Бенджамин Франклин
Тъй като хората са се научили как да готвят храна, те ядът два пъти повече, отколкото изисква природата.
Бенджамин Франклин
Няма нищо по-художествено, от това да обичаш хората.
Винсент ван Гог
Може да сме изненадани от хората, които намираме в рая. Бог има меко място за грешниците. Стандартите му са доста ниски.
Дезмънд Туту
Цел на човешкият живот - служба, проявяване на състрадание и готовност да помогнеш на хората.
Алберт Швайцер
Мразя да давам съвети, понеже хората така или иначе не ги слушат.
Джак Никълсън
Капитализмът е поразителното вярване, че най-нечестивите от хората ще направят най-нечестивите неща за най-доброто благо от всички.
Джон Мейнард Кейнс
Танците са част от моята душа. Аз обичам да танцувам и това прави хората и мен щастливи.
Джон Траволта
Хората могат да бъдат щастливи само при условие, че те не считат щастието за цел на живота си.
Джордж Оруел
Ако терористите имат симпатиите на хората, е много по-трудно да ги намерите. Така че имаме нужда от хора на наша страна и това ни кара да бъдем отговорни лидери на света, да проявяваме известна загриженост по проблемите.
Джордж Сорос
С помощта на физически упражнения и въздържаност голяма част от хората могат да минат без медицина.
Джоузеф Адисън
Надявам се, че хората разбират, че под косите има мозък, а под гърдите - сърце.
Доли Партън
Ставайте с петлите, лягайте с кокошките, но в останалият промеждутък от време прекарвайте с хората.
Дон Аминадо
Хората, които се интересуват повече от компютрите, трябва да имат поне някаква представа за това какъв е основният хардуер. В противен случай програмите, които пишат, ще бъдат доста странни.
Доналд Кнут
Често срещана грешка, която хората допускат, когато се опитват да съставят нещо напълно просто, е да подценят изобретателността на пълните глупаци.
Дъглас Адамс
Когато мечът е веднъж изтеглен, страстите на хората не наблюдават граници на умереност.
Александър Хамилтън
Киното е потребността за общуване с хората, които не виждаш.
Жан-Люк Годар
Хората не желаят да изглеждат глупави; за да избегнат появата на глупост, те са готови да останат всъщност глупаци.
Алис Уокър
За мен обекта е нещо живо. Тази цигара или тази кибритена кутия съдържат таен живот, много по-интензивен, отколкото могат да си помислят хората.
Жоан Миро
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
100
Следваща