Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 100
Вярвам, че вместо на хубави лъжи на хората трябва да им се казва истината, колкото и грозна да е тя. Какво можем да направим, съдбата не е била благосклонна към нас; но с помощта на Бог ще надделеем.
Алия Изетбегович
Балансираната диета може да е най-доброто лекарство. Ядох прекалено много добра храна. Но хората го смятат за част от вашата работа, нали знаете? Яжте. И аз го правя!
Алтън Браун
Обикновено се казва, че наказателното право е предназначено да защитава собствеността и да защитава лицата и ако единственият интерес на обществото от контролиране на сексуалното поведение беше защитата на хората, тогава наказателните кодекси, свързани с нападение и побой, трябва да предоставят адекватна защита. Фактът, че съществува набор от сексуални закони, който е отделен от законите, защитаващи лицата, е доказателство за тяхната отделна функция, а именно тази за защита на обичаите.
Алфред Кинси
Използвам Mac. Не защото е по-сигурен от всичко останало - защото всъщност е по-малко защитен от Windows - но го използвам, защото все още е под радара. Хората, които пишат злонамерен код, искат най-голяма възвръщаемост на инвестицията си, затова се насочват към системите на Windows. Все още работя с Windows във виртуални машини.
Кевин Митник
Не навсякъде работи по същия начин. Американците са най-лековерни, защото не обичат да отказват молби на колеги. Хората в страните от бившия съветски блок са по-малко доверчиви, може би поради предишния си опит с тайните служби на техните страни.
Кевин Митник
Хората които ядът с отворена уста трябва да бъдат ударени в лицето.
Кевин Харт
Хората обучат да чуват думата "любов".
Кевин Харт
Нарушенията на настроението са ужасно болезнени заболявания и те изолират заболявания. И карат хората да се чувстват ужасно за себе си, когато всъщност могат да бъдат лекувани.
Кей Редфийлд Джеймисън
Мисля, че желанието да пиша е основен признак на болести и дискомфорт. Не мисля, че хората, на които им е удобни, искат да пишат...
Кей Редфийлд Джеймисън
Ако искате хората да знаят какво е вашето послание, просто го изпейте.
Кени Роджърс
В интересите на своите печалби, те подклаждат омразата сред хората и това способства за възникването на войни.
Клара Цеткин
Хората които не одобряват вашия живот не са достойни за вашето внимание.
Клариса Пинкола Естес
Искам да дам на хората лесни неща за носене.
Клаудия Шифер
Твърде странно е да мислиш за себе си, като за секссимвол, на възраст четиридесет и седем години. Аз все повече и повече ставам обект на страстта на хората на пенсионна възраст.
Колин Фърт
Хората обичат да говорят за писатели като разказвачи на истории, но мразя да ме наричат така: предполага, че съм го получил от баба си или нещо подобно, когато писането ми наистина излиза от мълчание. Ако разказвач на истории ми дойде, щях да избягам.
Колм Тойбин
За първи път отидох в Барселона през 1975 след университета и останах три години. Научих каталунски, защото така говорят всички в планината. Те говорят английски на чужденци, но това, което хората си казват е много по-важно от това, което те казват на теб.
Колм Тойбин
Това, което правителствата и хората не осъзнават, е, че понякога колективният интерес - международният интерес - е и национален интерес.
Кофи Анан
Моят собствен съвет към хората, които биха били на поста си два или три мандата, е, че те трябва да приемат демократична ротация: в идеалния случай да не се подлагат на преизбиране и да позволят на системата да работи.
Кофи Анан
Хората са като растенията; всички клоним към светлината.
Крис Кар
Наистина се интересувам от решенията на хората.
Крис Клийв
Мисля, че трябва да има глобален фокус върху хората, които се грижат за хората.
Крис Корнел
Всички сме изгубени. Най-добрият шанс който имаме е да се скитаме в този живот с хората, които имат значение.
Кристен Ашли
Предишна
1
...
97
98
99
100
(Текуща)
Следваща