Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 98
Режисурата е наистина невероятно нещо, защото ти помагаш на другите и в средата на това трябва да се притесняваш за себе си.
Филип Сиймур Хофман
Познай вярата на човек и ти ще разберете половината. Познай жена му и ти ще разбереш другата половина.
Филип Фармър
Вместо да гледам на Бог като на този, който ми помага да постигна целите си, сега е моя радост да помогна на Бог да изпълни божествената цел - да търся най-доброто за другите и да търся растежа на любимия, което ще рече всеки.
Филип Шелби
Силата, колкото и да е добронамерена, има склонност да причинява страдание. Любовта, бидейки уязвима, я поглъща. В точка на сливане на хълм, наречен Голгота, Бог се отрече от едното в името на другото.
Филип Янси
Християните се ядосват много на други християни, които съгрешават по различен начин от тях.
Филип Янси
Когато се моля за друг човек, аз се моля Бог да отвори очите ми, за да мога да видя този човек така, както го вижда Бог, и след това да вляза в потока на любовта, който Бог вече насочва към този човек.
Филип Янси
На никоя друга арена църквата не е изложена на по-голям риск да загуби призванието си, отколкото на обществения площад.
Филип Янси
Всичко е схематично. Светът не прави нищо друго освен скица.
Флорънс Найтингейл
Даването на насърчение на другите е най-добре дошъл подарък, защото резултатите от него са повдигнати духове, повишена самостойност и надежда за бъдеще.
Флорънс Литауър
Бог ни даде свободна воля и ние може да изберем да я упражняваме по начини, които в крайна сметка нараняват други хора.
Франсис Колинс
Вие не сте нищо друго, освен купчина неврони.
Франсис Крик
Който трябва да живее за другите, няма право да пренебрегва своят собствен живот.
Франсоа Гизо
Можеш да бъдеш по-хитър от друг, но никога по-хитър от всички.
Франсоа дьо Ларошфуко
Всички обичат да разгадават другите, но никой не обича да бъде разгадаван.
Франсоа дьо Ларошфуко
С други думи, ние се интересуваме от анатомичните и психичните характеристики на хората, живеещи в една и съща биологична, географска и социална среда и както се определя от тяхното минало.
Франц Боас
Намерете богинята в себе си, вместо да търсите бога в някой друг.
Франческа Лия Блок
Разбрахме, че политиката не е нищо друго освен война без кръвопролитие и войната не е нищо друго освен политика с кръвопролития.
Фред Хамптън
Айоли олицетворява топлината, силата и радостта на провансалското слънце, но има и друга добродетел - прогонва мухите.
Фредерик Мистрал
...ниската самооценка е другата страна на егоизма. Човек, който живее с ниска самооценка, винаги търси внимание и потвърждение, че всичко е наред.
Антъни Хопкинс
Бях възпитан да вярвам, че това как се виждам е по-важно от това как другите ме виждат.
Ануар Садат
Да увредите суверенитета на индивида означава да замените общност, вдъхновена от любов, благосклонност и красота, от друга, основана единствено на властта.
Ануар Садат
Най-значимите ни взаимоотношения се основават на копнеж за разширяване, а не на загриженост за комфорт и сигурност. За да живеем бурно - за да познаваме напълно и да бъдем напълно познати от друг - трябва да сме готови да осветяваме тъмните петна в най-интимните си взаимоотношения и в себе си.
Ариана Хъфингтън
Предишна
1
...
97
98
(Текуща)
99
100
Следваща