Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 97
Романите ми често са за хора, които са влюбени или привлечени един към друг.
Уилям Бойд
Колко красива е мъката, когато е облечена от девствена невинност! това прави усещането при другите да изглежда деформирано.
Уилям Давенант
Следователно пшеничните продукти повишават нивата на кръвната захар повече от почти всички други въглехидрати, от зърна до бонбони.
Уилям Дейвис
Гените не са прости тригери. Никой не е твърдо свързан с убийство или друго престъпление. Нашите действия винаги са резултат от изключително сложни взаимодействия между гените и околната среда и околната среда вероятно ще остане най-важното влияние досега.
Уилям Ландей
Накратко, аз не пиша за математици, нито като математик, а като икономист, който желае да убеди другите икономисти, че тяхната наука може да се третира задоволително само на изрична математическа основа.
Уилям Стенли Джевънс
Ако обичате някого, който съсипва живота си поради погрешно мислене, и не правите нищо по въпроса, защото се страхувате от това, което другите могат да си помислят, изглежда, че вместо да обичате, вие всъщност сте безсърдечни.
Уилям Уилбърфорс
Четете Библията, четете Библията! Нека нито една религиозна книга не заема нейно място. Въпреки всичките ми недоумения и страдания, рядко чета друга книга и също толкова рядко изпитвах нужда от друга.
Уилям Уилбърфорс
Нека всеки регулира поведението си... чрез златното правило да постъпваме с другите така, както при подобни обстоятелства бихме искали да постъпват с нас, и пътят на дълга ще бъде ясен пред него.
Уилям Уилбърфорс
Някои инвестиции имат по-висока очаквана възвръщаемост от други. Кои? Е, като цяло те са тези, които ще направят най-лошото в лоши моменти.
Уилям Форсайт Шарп
Ако искате да знаете защо някои деца могат да чакат, а други не, тогава трябва да мислите така, както те мислят.
Уолтър Мишел
Нашата колективна свобода... зависи от способността ни да защитаваме правата на другите.
Уолтър Мозли
Не смятам, че трябва да седиш само от едната страна или от другата страна на оградата. Не вярвам, че има лош или добър ход в кариерата. Вярвам в нещата, които ме правят щастлива.
Упи Голдбърг
Старост не съществува. Ти самият не се променяш - променя се само възгледът спрямо теб от другите хора.
Фани Ардан
Хората, които живеят заедно, естествено улавят външния вид и излъчването един на друг и без да имат една и съща черта, те свиват нещо в цялото лице, което поразява като прилика.
Фани Бърни
Адът не са другите, а когато ги няма другите.
Фей Уелдън
Правил съм много неща в бизнес, в който имаш късмета да останеш жив, така че когато му дойде времето, ще се радвам да предам знанията си и да помогна на някой друг.
Феликс Баумгартнер
Не обичам да се оценявам; други могат да направят това. Говорил съм с много млади хора, които дори не са били родени през 1969 г., когато е извършено първото кацане на Луната. Те са били свидетели на първия човек, летял със скорост, по-висока от скоростта на звука, без задвижване. Тези деца са щастливи, че са имали такова важно събитие в живота си.
Феликс Баумгартнер
Прескачането и преодоляването на звуковата бариера няма да бъде просто чупене на рекорди или друго екстремно събитие, което приключва, след като мисията е изпълнена.
Феликс Баумгартнер
Винаги мисля за сгради в техните настройки, но така правят и другите архитекти.
Филип Джонсън
Хората и светът са отровни един за друг.
Филип Дик
Оригиналността е различна от себе си, не от другите.
Филип Ларкин
Понякога по пътя си по света срещаме някой, който докосва сърцето ни по начин, който другите не го правят.
Филип Рийв
Предишна
1
...
96
97
(Текуща)
98
...
100
Следваща