Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 96
Забелязах, че хората се занимават твърде много с негативното, с това, което не е наред. ... Защо не опитаме по друг начин, да погледнем в пациента и да видим положителни неща, просто да докоснем тези неща и да ги накараме да разцъфнат?
Тик Нят Хан
Когато обичаш някого, трябва да предложиш на този човек най-доброто, което имаш. Най-доброто, което можем да предложим на друг човек, е нашето истинско присъствие.
Тик Нят Хан
Книгата винаги е диалог с други читатели и други книги.
Тим О'Райли
Аз имам свой собствен актьорски кодекс на честа, който поддържам. Едно от правилата му е безразличие към новините за теб и другите актьори - при това както добрите, така и лошите.
Тим Рот
От раждането съм имал любов към животните. Обичам да се запознавам с други видове. Всички трябва да сме наясно, че не е едно нещо, което можем да дадем на диво животно в плен, от което се нуждаят.
Типи Хедрен
Половината американци поглеждат другата половина и казват, че са твърде мързеливи или не желаят да стават и да ходят на училище. А другата половина гледа и вижда куп дебели котки и говори за неравенство в доходите.
Тод Бъкхолдс
Ние не сме герои на този свят, така че знанията ни за неща, които другите герои нямат, са доста забавни.
Том Елис
Фактът, че можете да кажете на хората неща, които другите хора само мислят, винаги е забавно. Това е чудесен инструмент и за комедийни моменти.
Том Елис
Ето защо се забъркваме с други хора, нали? Не само за телата им, но и за всичко останало - мечтите им, белезите им и историите им.
Том Перота
Хората се оплакват от удивителните ми знаци, но аз честно казано мисля, че това е начинът, по който хората мислят. Не мисля, че хората мислят в есета; това е един удивителен знак към друг.
Том Улф
Виетнам беше наистина идеалистично нещо да спре разпространението на комунизма, което, между другото, се случи. Беше доста скъп начин да го направите, но постигна целта си.
Том Улф
Компютрите са склонни да ни разделят един от друг - мама е на лаптопа, татко е на iPad, тийнейджърите са във Фейсбук, малките деца са на DS и т.н.
Том Ходжкинсън
Обичам видеоигрите. И аз съм леко възхитен от тях. Възхитена съм от тяхната сила по отношение на въображението, по отношение на технологията, по отношение на концепцията. Но мисля, че преди всичко се възхищавам на тяхната сила да мотивират, да ни принуждават, да ни превземат, както наистина нищо друго, което някога сме изобретили, не е постигало преди.
Том Чатфийлд
Да се надяваме, че най-добрите учители не крещят на учениците си - защото те са умели да ухажват, както и да изискват максималните усилия от другите. За древните гърци и римляни това ухажване само по себе си е било достатъчно изящно изкуство, за да бъде централен фокус на образованието.
Том Чатфийлд
В края на деня телевизионното предаване е най-добрата работа в света. Трябва да отида, където искам, да ям и пия каквото си поискам. Стига само да хапвам пред камерата, други хора ще плащат за това. Това е подарък.
Антъни Бурдейн
Начинът на живот са рутинни практики, рутините, включени в навиците на обличане, хранене, режими на действие и предпочитани среди за среща с други; но рутините, които се следват, са рефлексивно отворени за промяна в светлината на мобилната природа на самоидентичността.
Антъни Гидънс
Искате ли да успеете? След това, удвоете процента на неуспех. Успехът е от другата страна на провала.
Томас Дж. Уотсън
Мисля, че имам прилично въображение. Надявам се, че някои от моите истории вдъхновяват други млади въображения.
Тони ди Терлизи
В хода на историята идва момент, в който човечеството е призвано да се премести на ново ниво на съзнание, да достигне по-висока морална почва. Време, в което трябва да хвърлим страха си и да си даваме надежда един на друг. Това време е сега.
Уангари Маатаи
Светът, в който сте родени, е само един модел на реалност. Други култури не са неуспешни опити да бъдете вие; те са уникални прояви на човешкия дух.
Уейд Дейвис
Никога не подценявайте болката на човек, защото в момента на истината всички се борим. Някои просто по-добре крият това от другите.
Уил Смит
Вашият живот ще бъде по-добър, ако направите живота на другите по-добър.
Уил Смит
Предишна
1
...
95
96
(Текуща)
97
...
100
Следваща