Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 95
Твърде лесно е да се обвиняват други хора във футбола.
Стивън Джерард
Ако други хора искат да говорят за бъдещето ми, не мога да контролирам това.
Стивън Джерард
Това, което казвам е, че хората имат по-добри идеи, ако са свързани с богати, разнообразни мрежи от други индивиди. Ако се поставите в среда с много различни перспективи, вие самите ще имате по-добри, по-остри и по-оригинални идеи. Не че мрежата е умна.
Стивън Джонсън
Ако успеете да намерите хора, чиято страст се пресича с работата, не е нужно да ги контролирате. Те ще се управляват по-добре от всеки друг, защото тяхното желание ще идва от вътре, а не отвън.
Стивън Кови
Семантиката е за отношението на думите към мислите, но също така и за отношението на думите към другите човешки проблеми. Семантиката е за отношението на думите към реалността - начинът, по който говорителите се ангажират със споделено разбиране на истината и начина, по който техните мисли са закотвени към нещата и ситуациите в света.
Стивън Пинкър
За мен съпротивата наистина приема формата си в гласове в главата ми, които ми казват защо не мога да направя нещо или защо трябва да го отложа за друг ден, да прокастинирам за друг ден.
Стивън Пресфийлд
По-малко нараняване за Него е да отрече Неговото същество, отколкото да отрече чистотата му; единият не Го прави Бог, а другият - деформиран, неприятен и отвратителен Бог. Който казва, че Бог не е свят, говори много по-лошо от този, който казва, че Бог изобщо няма.
Стивън Чарнок
Един ден посетих един човек, който е направил богатство като брокер. Той седеше в офиса си с компютъра си. Наемам хора от тук и сключвам сделки от тази стая, каза ми той. След това ме заведе в търговската зала. Никой не говореше с никой друг, мястото беше тихо като гробница, всички седяха там и гледаха своите терминали - страхотна дума, терминал. Казвам ви, това ме плаши.
Стъдс Търкъл
Трябва да вярвате на себе си повече, отколкото на другите. Обърнете внимание на вътрешния си глас - той ще ви каже дали как и в какво инвестирате е подходящо за вас.
Сузи Орман
Светът се нуждае от друго превозно средство, за да накара хората да плащат в брой.
Сузи Орман
Не можете да спасите другите от самите тях, защото онези, които правят вечна бъркотия от живота си, не оценяват вашата намеса в драмата, която са създали. Те искат съчувствието на вашето бедно-сладко бебе, но не искат да се променят.
Сю Графтън
Добрия учител може да научи другите даже на това, което сам не умее.
Тадеуш Котарбински
Антитеза на любовта - не е обезателно ненавист: тя може да бъде друга любов.
Тадеуш Котарбински
Ако не умееш да се смееш над себе си, то ти нямаш право никога да се смееш над другите.
Тайгър Уудс
Кличко беше действащ шампион в продължение на десетилетие и смятан от мнозина за един от най-великите в тежка категория на всички времена. Никога няма да се изправя срещу друг противник с това наследство.
Тайсън Фюри
Не бях с увреждания в развитието, но не съзрях със същата скорост, с която другите деца.
Такър Макс
Наричането на едно нещо "литература", а другото "художествена литература" е начин да се създаде статус там, където такъв няма.
Такър Макс
Корпоративните туитове са като един робот, който говори с друг.
Такър Макс
Има причина да сме привлечени от светлината. Причина, поради която се страхуваме от тъмнината. Важно е да сте ужасени и обезпокоени от определени неща. Така ще изберем друг път. Пътят, който ни води към истината и любовта.
Тед Декър
Аз съм визуален мислител, наистина лоша по алгебра. Има и други, които са мислители на модели. Това са съзнанията за музиката и математиката. Те мислят в модели, вместо в картини. Тогава има и друг тип, който изобщо не е визуален мислител и те запомнят цялата спортна статистика, цялата статистика за времето.
Темпъл Грандин
Любовта не е нищо друго освен страх от смъртен човек при мисълта за самота.
Теодор Щорм
Някои хора са страстни към пътеките, други към седалките до прозорците.
Тери Джоунс
Предишна
1
...
94
95
(Текуща)
96
...
100
Следваща