Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 91
Всички, които се задоволяват с хуманистична правна система... са виновни за идолопоклонство... те искат от нас да служим на други богове.
Раусас Дж. Ръшдуни
Моята мисия в Гугъл е да развивам разбирането на естествения език с екип и в сътрудничество с други изследователи в Гугъл.
Рей Кързуайл
Играта е просто друга версия на работата.
Рей Кързуайл
Мисля, че се развиваме бързо в една световна култура. Това със сигурност е една световна икономика. С милиарди хора онлайн, мисля, че ще оценим мъдростта в много различни традиции, когато научим повече за тях. Хората бяха много изолирани и не знаеха нищо за другите религии преди 100 години.
Рей Кързуайл
Едната страна на службата е служенето, но другата страна е създаването на пространство в себе си, където възможностите да дадеш най-доброто от себе си стават осъществими. Ако се освободите от собствената си принуда и алчност от нещата, към които сте обусловени от вашата култура, тогава по-архетипните, по-универсално валидни, по-човешки, по-състрадателни, по-мъдри дейности и мисли могат да дойдат в ума ви и можете да им се посветите по-пълно.
Рейф Мартин
Хората купуваха мляко или зареждаха колите си с бензин, или дори изпращаха писма. И това, което никой друг не знаеше, беше ужасяващата тежест на нещото, което носеха вътре. Свръхчовешките усилия, необходими понякога, за да бъдеш нормален и част от нещата, които изглеждаха лесни и ежедневни. Самотата на това.
Рейчъл Джойс
В крехката среда трябва да осъзнаем себе си като членове на уникално мощен вид, живеещ сред други видове, които са също толкова интересни, колкото и ние, но уязвими за нас, защото сме по-умни по по-разрушителни начини.
Андрю Моушън
Аз съм ранна птица, отчасти защото обичам да си прекарвам спокойно и отчасти защото до 9 часа започват да пристигат имейли, телефонът започва да звъни и имам дракони за убиване от един или друг вид.
Андрю Моушън
Поезията е в центъра на живота ми, също така емоционално и интелектуално говорено - просто аз съм от хората, които обичат да правят и други неща.
Андрю Моушън
Даването на подаръци на другите е фундаментална дейност, толкова стара, колкото и самото човечество. И все пак в съвременния сложен свят подробностите за даването на подаръци могат да бъдат изключително предизвикателни.
Андрю Уейл
Много форми на упражнения - аеробни, йога, тежести, ходене и други - са показали, че благоприятстват настроението.
Андрю Уейл
Включването на разходката в натоварения живот може да бъде предизвикателство, затова предлагам да ходите по-скоро с шофиране до работа или да изпълнявате поръчки толкова често, колкото можете - с други думи, мислете за ходене като за алтернативен транспорт.
Андрю Уейл
Диетичните мазнини, независимо дали са наситени или не, не са причина за затлъстяване, сърдечни заболявания или други хронични заболявания на цивилизацията.
Андрю Уейл
За да бъдем ясни, аз се тревожа за въздействието на интернет, колкото всеки друг. Притеснявам се от съкращаването на обхвата на вниманието, физическата цена на заседналия "сърфинг" и възможността за по-груб дискурс, тъй като милиони уеб страници се надпреварват за внимание, като се обръщат към нашите основни инстинкти.
Андрю Уейл
Всеки предпочита някои храни пред други, но някои възрастни приемат тази тенденция до крайност. Тези хора са склонни да предпочитат видовете скучна храна, на които може да са се радвали като деца - като обикновени или маслени тестени изделия, макарони и сирене, пица със сирене, пържени картофи и сандвичи със сирене на скара - и да ограничат храненето си само до няколко ястия.
Андрю Уейл
Най-хубавото в това да си мъртъв е, че не знаеш за това. Все едно да си глупав - болезнено е само за другите.
Рики Джървейс
Не знам защо други хора са толкова загрижени за живота на други хора.
Рики Джървейс
Аз казвам на младите хора: Не мислете за себе си, мислете за другите. Мислете за бъдещето, което ви очаква, мислете какво можете да направите и не се страхувайте от нищо.
Рита Леви-Монталчини
Смисълът на думата "предприемачество" може да се сведе до друга дума - "игра".
Ричард Брансън
През следващите години Хитлер и нацисткото движение бяха всичко друго, но не и инструментите на големия германски бизнес.
Ричард Овъри
Точно както всеки човек живее в два смесени живота: единият е явен, публичен, другият е скрит, индивидуален, така има два вида образование: едното по установени правила, другото непосредствено, подсъзнателно и то почти винаги има много по-голямо значение.
Ричард Олдингтън
В биологията нищо не е ясно, всичко е твърде сложно, всичко е бъркотия и точно когато мислиш, че разбираш нещо, отлепваш слой и откриваш по-дълбоки усложнения отдолу. Природата е всичко друго, но не проста.
Ричард Престън
Предишна
1
...
90
91
(Текуща)
92
...
100
Следваща