Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 87
Мисля, че причината да бъда актриса е, защото е много по-забавно да бъда някой друг. Аз съм много скучна.
Мелиса Маккарти
Съзависим човек е този, който е оставил поведението на друг човек да го засегне и който е обсебен от контролирането на поведението на това лице.
Мелъди Бийти
Немският дълг към еврейския народ никога не може да приключи, нито в това поколение, нито в никое друго.
Менахем Бегин
Всеки човек трябва да открие собствената си философия за живота и не е честно или правилно да налагаме нашите кодове на другите. Наша отговорност е обаче да споделяме един с друг такива преживявания, които могат да имат обща стойност.
Менли Палмър Хол
Мрежата се демократизира, а също и гласът на хора, които не мислят, че имат друг изход. И този глас може да бъде наказателен.
Мери Биърд
Научих, че вярата и науката са две страни на една и съща монета, разделени от шир, толкова малка, но достатъчно широка, че едната страна не може да види другата. Те не знаят, че са свързани.
Мери Пиърсън
Трябва да сте проактивни, да отделите време в графика си и да поемете отговорност да бъдете най-здравият човек, който можете да бъдете - никой друг няма да го направи вместо вас.
Мехмет Оз
Лекарствата почти винаги го правят по-добре, ако се използват заедно с други помощни средства.
Мехмет Оз
Ние не ходим пеша. Преяждаме, защото сме улеснили преяждането. Имаме заведения за бързо хранене на всеки ъгъл. Между другото, "ние" сме всички ние. Не е правителството. Всички ние правим това заедно.
Мехмет Оз
Когато знаете, че всичко има значение - че всеки ход се брои толкова, колкото всеки друг - ще започнете да живеете живот с постоянна цел.
Анди Андрюс
Човек иска за другите правила, а за себе си изключения.
Михаил Анчаров
Любовта е свободното упражнение по избор. Двама души се обичат само когато са напълно способни да живеят един без друг, но избират да живеят един с друг.
Морган Скот Пек
Там учим много, защото... какъв друг избор ни дава обществото, нали? Понякога е Старбъкс или смърт.
Маурийн Джонсън
Докато някои от нас решат да разчитат на ядрени оръжия, ние продължаваме да рискуваме същите тези оръжия да станат все по-привлекателни за другите.
Мохамед ел Барадей
Съвестта ми не ми позволява да се кандидатирам за президент или за друга официална позиция, освен ако не е в демократична рамка.
Мохамед ел Барадей
Плодовете на труда са вкусни, но поотделно не угояват особено. Така че не споделяйте своите и хапвайте тези на другите, когато можете.
Мохсин Хамид
Емпатията е да намериш ехо от друг човек в себе си.
Мохсин Хамид
Също така не липсват възпиращи средства, които държат светостта на разстояние от човек, но от друга страна не липсват средства, чрез които тези възпиращи средства могат да бъдат държани далеч.
Моше Хаим Луцато Рамхал
Печеленето на пари е щастие. И това е страхотен стимул. Да правиш щастливи други хора е супер щастие.
Мухамад Юнус
Всеки отделен човек е много важен. Всеки човек има огромен потенциал. Той или той сам може да повлияе на живота на другите в общностите, нациите, в рамките на нейното или извън неговото време.
Мухамад Юнус
Силата е да поеме отговорността за собствената си съдба, а не да чакаш другите да го направят. Не е нужно да псуваш, да пиеш и да биеш хората и да убиваш чудовища. Позволено ти е да плачеш и да се грижиш за деца, да готвиш и да разбиваш сърцето си, да се обличаш, да излизаш и да забременееш. Но когато трябва да се вземат решения, силният характер ги взема и не чака някой друг.
Мър Лафърти
Не мисля, че съм гражданин на света; Аз съм много гражданка на моята държава. Но моята страна е тясно свързана с други части на света и се влияе от това, което се случва там.
Надин Гордимър
Предишна
1
...
86
87
(Текуща)
88
...
100
Следваща