Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 86
Винаги съм чувствал, че моята работа е да се опитвам да помогна на други хора да го получат и да се справят с него.
Марта Бек
Получавате социален натиск от родителите си, които ви учат да обръщате внимание на определени неща, а не на други. Получаваш го в училище.
Марта Бек
Някои смятат, че много оптимистичните хора имат доброкачествени илюзии за себе си. Тези хора може да мислят, че имат повече контрол или повече умения, отколкото всъщност имат. Други са открили, че оптимистичните хора се справят добре с реалността. Журито все още е навън.
Мартин Селигман
През 1980 в американската икономика е бил истински бум, на появяване на много милиардери. А това какво означава? Че всичко това е постигнато за сметка на огромно количество други хора.
Мартин Скорсезе
Успешните хора стават велики лидери, когато се научат да изместват фокуса от себе си към другите.
Маршал Голдсмит
Това, което искам в живота си, е състраданието, потока между себе си и другите, основан на взаимното даване от сърце.
Маршал Розенберг
Обвиняването и наказанието на другите са повърхностни изрази на гняв.
Маршал Розенберг
Дърветата и растенията показват уважение един към друг с начина, по който живеят в хармония. Това важи и за животинското царство.
Масару Емото
Когато лекарството влезе в тялото и спре болката, вибрациите от комбинираните вещества спират, а различните вещества се връщат в първоначалните си състояния, в които излъчват първоначалните си вибрации. Въпреки това, ако тези вибрации увредят други клетъчни структури, тогава ще доведат до вредни странични ефекти.
Масару Емото
В други страни те имат истории с революции и класови движения. В Америка хората не обичат да мислят за себе си като за по-ниска класа. Всички те обичат да мислят за себе си като за потенциални милионери.
Мат Таиби
Партията на власт почти винаги безапелационно се ангажира с дефицитни разходи, докато другата партия спори страстно срещу злините на дълга и дефицита.
Мат Таиби
Няма такова нещо като добро и лошо в абсолютен смисъл. Има само доброто и лошото - вредата от гледна точка на щастие и страдание - които нашите мисли и нашите действия причиняват на себе си и на другите.
Матийо Рикар
Писането е една от малкото кариери, за които по същество се обучавате, другите две основни са жонглирането и джебчийството.
Маурийн Джонсън
Целуването е нещо, което компенсира много други глупости, с които трябва да се примириш... Може да е объркващо, странно и неудобно, но понякога просто те кара да се стопиш и да забравиш всичко, което се случва.
Маурийн Джонсън
Можехме да се нараним един друг, дори когато не се опитвахме, и че никой от нас не беше толкова съвършен, колкото искахме да се преструваме.
Мег Уайт Клейтън
И майка ми, и аз имаме близки групи приятели, които включват и други писатели, и тези приятелства са много важни за нас.
Мег Уолицър
Тя осъзна, че така започват приятелствата: един човек разкрива момент на странност, а другият решава просто да слуша и да не го използва.
Мег Уолицър
Истината е всичко в крайна сметка. Това е най-голямата сила в света да направи всички хора равни. Ако всички знаят каква е истината, никой не може да използва лъжи, за да раздели тези хора и да ги обърне един срещу друг.
Мел Одом
- Не, - казвам аз, вдигайки поглед към Григс. - Всъщност е, защото сърцето ми принадлежи на някой друг. - И ако можех да запечатам в бутилка изражението на лицето му, щях да го държа до леглото си до края на живота си.
Мелина Маркета
Искам да му кажа, че дълбоко в себе си всеки път, когато Хана го погледнеше, тя беше благодарна, че беше той, защото Джуд направи нещо, което другите не. Той се върна за нея.
Мелина Маркета
Това, че някой може да иска нещо от друг човек, който не дава абсолютно нищо в замяна, ме изумява.
Мелина Маркета
Не можеш да мислиш за други хора. Нито можеш да изпитваш чувства към тях или да бъдеш такива. Те трябва да направят това за себе си.
Мелина Маркета
Предишна
1
...
85
86
(Текуща)
87
...
100
Следваща