Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 85
Банката се нуждае от модели за измерване на риска. Проблемът обаче е, че всяка една банка може да измери риска си, но също така трябва да знае какъв е рискът, поеман от други банки в системата, в даден момент.
Майрън Сколс
Изграждането на път може да създаде временни работни места, но наистина ли създава богатство, ако не съкрати също време за пътуване или по друг начин направи обществото по-добро?
Майрън Сколс
Ако се стремим да действаме в хармония със законите на доброто, ние се издигаме над всички други закони и ставаме закон за себе си; съработници на Бога и помощници в природата. Наша е привилегията, наша е загубата, ако не успеем да изпълним най-високите си възможности.
Макс Хайндел
Друга причина за объркване и произтичащото от това чувство на нервност, бързане и безпокойство е абсурдният навик да се опитвате да правите много неща наведнъж.
Максуел Малц
Вие се впускате в най-голямото приключение в живота си – да подобрите представата си за себе си, да създадете повече смисъл в живота си и в живота на другите. Това е ваша отговорност.
Максуел Малц
Републиканците искат автокрация, при която правата на малцинствата и другите не са защитени.
Малкълм Нанс
Правата на жените не са нищо друго освен част от по-голямата картина, която са човешките права. На жените се доверява живота на децата си, дори служат като учители и лекари, но не им се доверява собственият им живот.
Манал Ал-Шариф
Понякога човек не знае, колко силно е ранен, докато някой не друг не го докосне до болното място.
Робин Хоб
Може би всички само чакат някой друг да ги спаси.
Маргарет Питърсън Хадикс
Нямаше нищо против как изглежда към другите хора, защото магията на детската стая го беше превърнала в истински, а когато сте истински, опърпаността няма значение.
Марджъри Уилямс
Няма нищо просветлено в това да се свиеш, така че другите хора да не се чувстват несигурни около теб. Всички сме предназначени да блестим, както правят децата.
Мариам Уилямсън
Да поискаме друга връзка или друга работа не е особено полезно, ако ще се появим в новата ситуация точно както се появихме в последната.
Мариам Уилямсън
Толкова обичах да бъда в собствената си глава, че ставаше все по-трудно и по-трудно да бъда с други хора.
Мариан Кийс
Когато Бог затвори една врата, той ударя друга в лицето ви.
Мариан Кийс
Да играеш на дребно не служи на света. Няма нищо поучително в това да се свивате, така че другите да не се чувстват несигурни около вас. Докато оставяте собствената си светлина да свети, вие косвено давате разрешение на другите да направят същото.
Мариам Уилямсън
Опитвам се да направя светът по-открит, помагайки на хората да се намират един друг.
Марк Зукърбърг
Да създаваш мисия и да създаваш бизнес - това са две понятия които вървят едно до друго.
Марк Зукърбърг
Понякога присъствието на друг човек, даже безмълвно, помага да се справиш с отчаянието.
Марк Леви
Не знам откъде идва. Мисля, че част от това идва от несъзнаваното. Понякога е по-пълно, отколкото друг път.
Марк Странд
Мисля, че фокусът на поета не е точно това, което е на прозаика, не е изцяло върху света отвън. Фиксирана е в областта, където вътрешното среща външното, където чувствителността на поета среща времето, среща улицата, среща с други хора... онази земя на сянка между себе си и реалността.
Марк Странд
Не ми трябват пълнители, добавки, прекомерни количества захари, мазнини, соли и други мерки, предприети за опетняване на естествената доброта на истинската храна.
Марк Хаймън
Дядо, баща и чичо ми бяха готвачи, а другият ми чичо беше касапин.
Марко Пиер Уайт
Предишна
1
...
84
85
(Текуща)
86
...
100
Следваща