Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 78
Само хората, поразени с еднакъв недъг, се разбират един друг.
Франц Кафка
Науката не е нищо друго освен отражение на действителноста.
Френсис Бейкън
Евреинът никога няма да повярва в божествеността на друг евреин.
Хайнрих Хайне
Има еврейско схващане, че святостта се намира в другите хора. За да разбере какво всъщност е животът, човек трябва да го сподели.
Харолд Кушнер
Страстта ще ви направи луд, но има ли друг начин да живеете?
Хауърд Хюз
Ако съм направил грешка в дизайна, тогава аз съм този, който трябва да плати за това. Със сигурност не бих помолил някой друг да лети на самолет, ако се страхувах да го направя сам.
Хауърд Хюз
За да бъдеш наистина ценен човек, трябва само да си този, който си и никой друг.
Хорхе Букай
Приемам всичките си противоречия. А те се приемат едно друго.
Шакира
Аз съм съвременна, умна, независима жена. С други думи, жена, която не може да намери за себе си мъж.
Шели Уинтърс
Ние се лъжем един друг в критични моменти. Именно затова ние оставаме приятели. Това ни дава възможността да се развиваме.
Бен Афлек
Опитът е скъпо училище, но какво ще стане, ако няма друго училище за глупаци?
Бенджамин Франклин
Скромността - това е украшение за тези, при когото няма други достойнства, а нейната видимост е извънредно полезна за този, у когото има достойнства.
Ада Леверсън
Недоверчив: човек, който съди другите по себе си.
Адриан Декурсел
Силата и мъдростта една на друга не си пречат.
Бил Клинтън
Другите ни пороци са само процеси на други, основни: те ще отпаднат като клони на дърветата, щом отсечете ствола.
Блез Паскал
Любовта е всеобхватна, прогресивно изящна, разбираща и състрадателно настроена към другото освен себе си.
Бъкминстър Фулър
Няма нищо, устроено така съвършено, както нашата земя. Вселената трябва да има свой Творец, Майстор. Друго обяснение не може да има.
Вернер фон Браун
Модата подобрява живота и мисля, че е прекрасно и щедро нещо за другите.
Вивиан Уестууд
Капиталистическата система е свързана с вземането от Земята и от другата велика стока - труда. Това, което се случва с тази система, е, че богатите стават по-богати, а бедните - по-бедни и единственият изход от нея трябва да бъде растежът. Но растежът е дълг. Това ще влоши ситуацията.
Вивиан Уестууд
Нито Райнер Вернер, нито който и да е от нас биха могли да успеят или да създадат броя на филмите, които сме направили, сами. Показвахме си филмите един на друг, обсъждахме ги енергично и рядко се съгласявахме.
Вим Вендерс
Очевидно танцът е много близък до 3D и обратно - те изглежда са създадени един за друг. Очевидно 3D е идеален за заснемане на филми за архитектурата.
Вим Вендерс
Разум и чувства - две сили, равно нуждаещи се една от друга, мъртви и нищожни една без друга.
Висарион Белински
Предишна
1
...
77
78
(Текуща)
79
...
100
Следваща