Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 77
"Щастие с пари не се купува". Обичайно това се чува от тези, които нямат нито едното, нито другото.
Робърт Орбън
Бог на всеки му дава неговото... Някой умее да пише, а друг да танцува. Бог ми е дал възможноста добре да играя футбол, затова аз го правя на максимум.
Роналдиньо
Да вляза в образ на друг човек и в неговият живот е не само привилегия, но и тежка работа.
Ръсел Кроу
Глупаците искат да следвам съветите, които давам на другите. Но това е невъзможно, защото съм напълно различен...
Салвадор Дали
Всички ние сме слаби или грешни, а следователно, в същността си, не можем да се хвалим пред другите.
Селма Лагерльоф
Е да, хората встъпват в брак затова, че не се познават един друг. А вие какво, искате, въобще да няма бракове?
Анри Бек
Има малко неща, които са по-фундаментално окуражаващи и стимулиращи от това да видиш как някой друг умира.
Стенли Кубрик
Да сърцето е просто мускули. Но то е устроено като всеки друг мускул: колкото повече го използваш, толкова по-голяма то става.
Сюзън Сарандън
Не вярвам в брака. Вярвам в любовта и доверието, но не вярвам в брака. Бракът са много адвокати, но не и влюбени. Не ми се нрави това усещане за брака - хората встъпват в някаква длъжност и вече са подчинени един на друг. Аз просто искам да се събудя до човека който съм избрала.
Сюзън Сарандън
Иска ми се само да мога да пиша с двете ръце, за да не забравя едно нещо, докато казвам друго.
Тереза Авилска
Понякога мисленето прилича на разговор с друг човек, но този човек също си ти.
Тери Пратчет
Човек, разговарящ сам със себе си, но със смисъл, не е по-безумен, от колкото човек, разговарящ с другите, но говорещ глупости.
Том Стопард
Единствените приятели, които имам, са мъртвите, които са ми завещали писанията си - нямам други.
Томас Бернхард
Думите толкова пречат да се разберем един с друг.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
В семейството всички трябва да застанат един зад друг, в противен случай бедата ще почука на вратата.
Томас Ман
Бъди приятел на себе си и другите също ще бъдат такива.
Томас Фулър
Най-сетне осъзнах, че другите хора ще си останат точно такива, каквито са, независимо от моето мнение за тях.
Уейн Дайър
Някои неща се учат по-добре в спокойствие, а други в буря.
Уила Катър
Когато правите нещо за друг човек (или нещо по заповед на друг човек) - това е много по-интересно, отколкото ако сте направили нещо за себе си. Не можете да го контролирате.
Уилям Дефо
Любовта трае, когато влюбените обичат много неща заедно, а не само един друг.
Уолтър Липман
Писателите, които нямат какво да кажат, са тези, които можете да си купите, другите имат твърде висока цена.
Уолтър Липман
Ако в други земи пресата и книгите и литературата от всякакъв вид са цензурирани, ние трябва да удвоим усилията си тук, за да ги запазим свободни.
Франклин Делано Рузвелт
Предишна
1
...
76
77
(Текуща)
78
...
100
Следваща