Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 76
Няма никакви случайни действия. Ние всички сме свързани. Ти не можеш да отделиш един живот от друг, също както не можеш да отделиш бризът от вятъра.
Мич Албом
Много е просто да си по-добър от другия и много трудно да си по-добър от себе си.
Никита Михалков
Една промяна неизбежно влече след себе си и друга.
Николо Макиавели
Най-гнусният навик на низшите умове е да да отдадат духовната си бедност на другите.
Оноре дьо Балзак
Има два начина да не обичаш изкуството. Единият е просто да не го обичаш. Другият е да го обичаш рационално.
Оскар Левант
Глупакът е човек, който се учи от своя опит, предпочитам да се науча от другите и да избягвам да плащам за грешките си.
Ото фон Бисмарк
Лудост - това е неспособността да предадеш на другите своето възприятие.
Паулу Коелю
Никога не съм мечтала да стана известна. Исках живота ми да бъде изпълнен с творчество, и това е съвсем друго.
Пенелопе Крус
Мнението на другите ни дава всичко и ни лишава от всичко.
Пиер Мариво
Ако искате физически мир, спрете борбата на живота. Не изтласквайте тялото отвъд точката на умора. Почивайте с тялото си достатъчно. Упражнявайте го достатъчно. Тогава нека бъде. ... Ако искате мир с другите, не се бийте с тях. Върви по своя път. Живейте собствения си живот. Ако някои ходят с вас, добре.
Питър МакУилямс
За мнозина негативното мислене е навик, който с течение на времето се превръща в зависимост... Много хора страдат от това заболяване, защото негативното мислене води до пристрастяване към всяка от Голямата тройка - ума, тялото и емоциите. Ако единият не ви хване, другите чакат в крилата.
Питър МакУилямс
Даже шайка разбойници трябва да съблюдава някакви изисквания за морал за да остане шайка; те могат да грабят целият свят, но не и един друг.
Рабиндранат Тагор
Това, което срещате в друго същество, е проекцията на вашето собствено ниво на еволюция.
Рам Дас
Идва момент, когато "другото" вече не е друго.
Рам Дас
Действайки състрадателно, като помагаме за възстановяване на справедливостта и за насърчаване на мира, ние признаваме, че всички сме част един от друг.
Рам Дас
Мисля, че много хора се страхуват да не са щастливи заради това, което другите могат да си помислят.
Риана
Луда съм и не се преструвам на нещо друго.
Риана
Днес френският роман е потопен в сперма и екскременти. И малко по малко читателят започва да възприема заобикалящата действителност като нищо друго, освен замазано с лайна.
Андрей Макин
Ти през цялото време казваш на себе си: "Аз мога да го направя, но няма", а това е не повече от друг начин да кажеш, че ти не можеш.
Ричард Файнман
Какво ви интересува какво мислят другите?
Ричард Файнман
Най-вече в работата си ценя възможността да живея живота на други хора и никога да не плащам за това.
Робърт Де Ниро
Великият човек не търси аплодисменти или място; той търси истината; той търси пътя към щастието и това, което установява, дава на другите.
Робърт Ингерсол
Предишна
1
...
75
76
(Текуща)
77
...
100
Следваща