Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 30
Можете да бъдете обезкуражени от провал или можете да се поучите от него. Затова продължете напред и правете грешки, направете всичко, което можете. Защото, не забравяйте, че там ще намерите успех - от другата страна на провала.
Томас Дж. Уотсън
Аз по никакъв начин не подкрепям лов за трофеи или спорт - никога не бих го направил и не бих го харесал, както правят другите. Но ако го убиете, след това го изядете, добре е.
Антъни Бурдейн
Аз обаче се интересувах повече от парните двигатели, отколкото от електрическите. С други думи, бях по-романтичен, отколкото техничен.
Тумас Транстрьомер
Ако трябва да бъда войник, трябва да съм добър, всичко друго е немислимо.
Уилфред Оуен
Колко често хората се гордеят с такива качества които другите не забелязват в тях.
Уилям Мейкпийс Такъри
Не желаете някой друг да направи по-късно това, което можете да направите сега.
Уинтън Марсалис
Имах желание да проуча живота си в друга култура и да изляза отвъд това, което знаех.
Франсис Мейс
Любовниците никога не скучаят един с друг само защото, те през цялото време говорят за себе си.
Франсоа дьо Ларошфуко
Под велик човек обаче имаме предвид човек, който поради своите духовни дарби, своя характер и други качества заслужава да бъде наречен велик и който в резултат печели силата да влияе върху другите.
Фредрик Байер
Само една планина може да знае сърцевината на друга планина.
Фрида Кало
Има два типа хора, едните организират празници, а другите се веселят на празници.
Артемий Лебедев
Бъди винаги искрен даже когато на ума ти е съвсем друго.
Хари С. Труман
Много е трудно да изпитваш презрение към другите, когато видиш себе си в огледалото.
Харолд Пинтър
Създаването на стратегия трябва да функционира отвъд рамките, за да насърчи неформалното обучение, което създава нови перспективи и нови комбинации... След като мениджърите разберат това, те могат да избегнат други скъпи злополуки, причинени от прилагането на формални техники, без преценка и интуиция, за решаване на проблеми.
Хенри Минцбърг
Даже ако в моята обувка няма камък, аз непременно сам ще си сложа. Защото аз се боря с усещането за всячески комфорт? Може би защото моята версия на щастието означава да не бъдеш много щастлива. Аз възприемам живота по-скоро като падение от една стъпка на друга. Ако забавим движението, е възможно да достигна ниво, в което дебел пухкав килим ще ме предпази от много силна болка.
Хю Лори
Срамуваме се да изглеждаме уклончиви в присъствието на прям човек, страхлив в присъствието на смел, груб в очите на изискания и т.н. Винаги си представяме и, като си представяме, споделяме, преценките на другия ум.
Чарлз Кули
Човек може да му липсва всичко, освен такт и убеденост и все пак да бъде насилствен говорител; но без тях нищо няма да е от полза... Плавността, изяществото, логичният ред и други подобни са просто декоративната повърхност на ораторското изкуство.
Чарлз Кули
На човек не му е нужна любов. На него му е нужен успех. Изразен по един или друг начин. Това може да бъде любов, но съвсем не е задължително.
Чарлз Буковски
Успешният живот е този, който се преживява чрез разбиране и преследване на собствения си път, а не преследване на мечтите на другите.
Чин-Нин Чу
Не съм уверен, освен ако не играя някой друг.
Шарук Кхан
Истинското Таро е в символизмът; не говори друг език и не предлага други знаци.
А. Е. Уейт
Наричат ме Шерлок Холмс. Моята професия е да знам това, което не знаят другите.
Артър Конан Дойл
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
100
Следваща