Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Друг" - страница 14
Аз винаги виждам това, което другите не са видели, а това, което са видели другите, аз не съм видял.
Салвадор Дали
Няма по-силна болка, от тази, която си причиняват влюбените един на друг.
Сирил Конъли
Защото молитвата не е нищо друго, освен да бъдеш в условията на приятелство с Бога.
Тереза Авилска
Начинът, по който общуваме с другите и със себе си, в крайна сметка определя качеството на нашия живот.
Антъни Робинс
Убеден съм, че душата на всеки човек се радва, когато той прави добро на другите.
Томас Джеферсън
Музиката не е нищо друго, освен диви звуци, цивилизовани във времето и мелодията.
Томас Фулър
Идеята за премахване на данъка върху доходите за мен е изключително привлекателна както по други причини, така и поради тенденцията към публичната икономика.
Уилям Гладстон
Любовта е това, което се случва с мъжете и жените, които не се познават един друг.
Уилям Съмърсет Моъм
Не мисли, че можеш да повлияеш на някой друг, освен на самият себе си.
Уинона Райдър
Има два противоположни импулса, които управляват мозъка на този човек – единият разумен, а другият – ексцентричен. Редуват се на равни интервали.
Франц Шуберт
Холивуд е мястото, където провинциалистите от щата Айова се приемат един друг за кинозвезди.
Фред Алън
Живота е вълнуващо приключение, и най-прекрасният живот е животът изживян за другите хора.
Хелън Келър
Това, което за един - безразсъдна страст, за друг - просто жена.
Хелън Роулънд
Тъй като политик никога не вярва в това, което казва, той се изненадва, когато другите му вярват.
Шарл дьо Гол
Ако не сте добри в това да обичате себе си, ще ви е трудно да обичате някого, тъй като ще се възмущавате от времето и енергията, които давате на друг човек, които дори не си давате.
Барбара де Анджелис
Данъкът върху доходите създаде повече престъпници, отколкото всеки друг акт на правителството.
Бари Голдуотър
Две нации, между които няма нито връзка, нито съчувствие; които също така не знаят навиците, мислите и чувствата един на друг, като обитатели от различни планети; които възпитават различно децата, ядат различни ястия, учат по различни начини; които живеят по различни закони... Богатите и бедните.
Бенджамин Дизраели
Замърсяването не е нищо друго освен ресурсите, които не събираме. Позволяваме им да се разпръснат, защото не сме знаели за тяхната стойност.
Бъкминстър Фулър
Ако човек не уважава себе си, той не може нито да обича, нито да уважава другите.
Айн Ранд
Човек е личност, защото разпознава другите като личности.
Дезмънд Туту
Не подражавайте на другите. Намерете себе си и бъдете себе си.
Дейл Карнеги
Ако в теб има любов, то на теб нищо друго не ти е нужно, но ако я нямаш, то няма значение, какво имаш.
Джеймс Матю Бари
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
100
Следваща