Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Човек" - страница 99
Приятел, безполезен за своя приятел, става за него чужд човек.
Пол-Анри Дитрих Холбах
Великите действия показват, че вселената принадлежи на всеки човек, живеещ в нея.
Ралф Уолдо Емерсън
Знанието е град, в изграждането на който всеки човек носи свой камък.
Ралф Уолдо Емерсън
Когато виждаме Възлюбения във всеки човек, това е като да се разхождаме из градина и да гледаме как цъфтят цветя навсякъде около нас.
Рам Дас
Ако искате да бъдете заобиколени от Души, станете идентифицирани с вашата Душа. Нужно е човек да го знае!
Рам Дас
Когато един човек се променя, системата се променя.
Рам Дас
Човекът изглеждаше, както повечето местни жители, малко немит и малко недохранен.
Реймънд Чандлър
Обичам да чета хора. Наистина ми е приятно да гледам, да наблюдавам и да мога да разбера човек, причината да носи тази дреха, причината да мирише по начина, по който го правят.
Риана
Не вярвах в идеалите на комунизма, а в идеалите на братството, социалната справедливост. Те се засмяха на това. С цялото си същество мразех "новата" Русия, в която човек може да настъпи гърлото на човек, да премине и дори да не се обърне.
Андрей Макин
Великият човек не търси аплодисменти или място; той търси истината; той търси пътя към щастието и това, което установява, дава на другите.
Робърт Ингерсол
Във всеки човек има ръце, крака, глава и 168 часа в седмицата, за да направи всичко това, което той истински желае.
Робърт Кийосаки
Всички имаме лош късмет и късмет. Човекът, който упорства през лошия късмет - който продължава да върви - е човекът, който е там, когато дойде добрият късметът - и е готов да го приеме.
Робърт Колиър
Ако човек знаеше, как да живее, той никога не би умрял.
Робърт Пен Уорън
Аз не съм човек на действието. Силната ми страна са разсъжденията и последващите съжаления.
Робърт Шекли
Любовта не дава пълна и точна информация за близкият до теб човек. Всеки път е обратното, много често тя прави влюбеният сляп.
Роджър Зелазни
Да вляза в образ на друг човек и в неговият живот е не само привилегия, но и тежка работа.
Ръсел Кроу
Стани Човек в помислите, в делата - После мечтай за ангелски крила!
Саади
Небето не е нито високо, нито ниско, нито дясно, нито ляво. Небето е точно в средата на гърдите на човека, който има вяра.
Салвадор Дали
Добрият човек не е толкова добър, а лошият - не е толкова лош, за колкото се считат.
Самюъл Тейлър Колридж
Ако засегнеш страстите в човек, то, разбира се, истината няма да намериш.
Сергей Есенин
Във всеки дебел човек седи слаб и иска да бъде освободен.
Сирил Конъли
Само много богатия човек може да си позволи да живее, като богат.
Сирил Паркинсон
Предишна
1
...
97
98
99
(Текуща)
100
Следваща