Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 99
Мъжете често са нещастни във връзките, защото чувстват, че партньорът им ги приема за даденост или не му показва признателност за нещата, които прави правилно.
Матю Хъси
Необходимостта да сме сигурни, че всички знаят всички страхотни неща за нас, обикновено е несигурност сама по себе си.
Матю Хъси
Точно тогава телефонът ми започна да звъни. Пръстенът трябва да е бил повреден и от водата, така че сега имаше висока, остра нотка - нещо от звука, който си представям, че русалката би могла да издаде, ако я удариш в лицето.
Маурийн Джонсън
Целуването е нещо, което компенсира много други глупости, с които трябва да се примириш... Може да е объркващо, странно и неудобно, но понякога просто те кара да се стопиш и да забравиш всичко, което се случва.
Маурийн Джонсън
Като писател се чувствам късметлия, че мога да управлявам нюанси. По-интересно ми е да гледам как нещата се променят с времето, как хората се опитват и понякога не успяват да осмислят живота си.
Мег Уолицър
Когато кажете твърде много за нещо важно, това винаги звучи по-тривиално, отколкото е. Думите го развалят.
Меган Макафърти
Не съм сигурен, че някога ще свърша. Колкото и да пиша, винаги ще има нещо, което трябваше да кажа.
Меган Макафърти
Страхотното нещо на художествената литература е, че можеш да започнеш, като кажеш истината, след което да започнеш да си измисляш неща като луди, когато ти се прииска.
Меган Макафърти
Това ме кара да си пожелая най-лошото нещо, което някога ще ми се случи, просто да побързам и вече да се случи. По този начин бих могъл да живея остатъка от живота си в блаженство, дори само защото знам колко по-лоши могат да бъдат нещата.
Меган Макафърти
Когато записвате неща, те понякога ви отвеждат на места, които не сте планирали.
Мелани Бенджамин
Но понякога скръбта прави чудовище от нас... и понякога казваш и правиш неща на хората, които обичаш, за които не можеш да си простиш.
Мелина Маркета
Защото да си част от него не е просто нещо. Това е нещо като всичко.
Мелина Маркета
Правете нещо, което ви плаши всеки ден.
Мелина Маркета
Има по-лоши неща от лъжата и има по-добри неща от истината!
Мелина Маркета
Да живееш е предизвикателството. Не умирането. Умирането е толкова лесно. Понякога са нужни само десет секунди, за да се умре. Но да живееш? Това може да ви отнеме осемдесет години и за това време ще направите нещо.
Мелина Маркета
Не искам да се пусна, защото тази вечер не търся нищо повече от това да бъда част от него. Защото да си част от него не е просто нещо. Това е нещо като всичко.
Мелина Маркета
Мислиш ли, че не искам той да си отиде повече от теб? Правя го. Защото трябва да знам, че все още мога да дишам правилно, когато той не е наоколо. Ако му се случи нещо, трябва да знам, че няма да се разпадна...
Мелина Маркета
Започвам да осъзнавам, че нещата не се получават по начина, по който искате. И понякога, когато не го направят, могат да се окажат малко по-добри.
Мелина Маркета
Искам да му кажа, че дълбоко в себе си всеки път, когато Хана го погледнеше, тя беше благодарна, че беше той, защото Джуд направи нещо, което другите не. Той се върна за нея.
Мелина Маркета
Това, че някой може да иска нещо от друг човек, който не дава абсолютно нищо в замяна, ме изумява.
Мелина Маркета
И в този момент Джуд си помисли нещо, което никога няма да си прости. Искаше му се никога да не е срещал някой от тях.
Мелина Маркета
Това не е романтика. Това не е декларация за любов или потвърждение на приятелство. Това е нещо повече.
Мелина Маркета
Предишна
1
...
97
98
99
(Текуща)
100
Следваща