Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 93
С други думи, познанието за външния свят започва с незабавно използване на нещата, докато познанието за себе си се спира от този чисто практически и утилитарен контакт.
Жан Пиаже
Мисля, че всеки е призван да се занимава с едно нещо на Земята.
Жан-Пол Белмондо
Аз съм водещ голмайстор в купата и това е прекрасно, но не забравяйте, че това също е чудесен момент за целия отбор, когато двете неща съвпадат, не можете да поискате повече.
Алесандро Дел Пиеро
Ах, ако имах секретар за сънища! Какви забележителни неща би записал!
Жул Ренар
Скъпи мой, винаги мисля за теб и през нощта си изграждам топло гнездо от неща, които помня и плувам в твоята сладост до сутринта.
Зелда Фицджералд
Често казват, че мотивацията не е достатъчна, за дълго. Е, същото нещо се случва с освежаващ душ, и затова препоръчвам да се приема ежедневно.
Зиг Зиглар
Когато един философ каже нещо, което е вярно, тогава е тривиално. Когато той каже нещо, което не е тривиално, тогава то е невярно.
Карл Фридрих Гаус
Силата опира до знанието, което човек притежава. Какъв е смисълът да знаеш неща, които са безполезни?
Карлос Кастанеда
Човек става смел, когато няма какво да губи. Ние сме страхливи само когато има нещо друго, за което можем да се вкопчим.
Карлос Кастанеда
Що се отнася до домакинската работа, единственото нещо, което нито една книга за управление на домакинствата никога не може да ви каже, е как да започнете. Или може би имам предвид защо.
Катрин Уайтхорн
В нашата страна, когато нещо не е наред, най-добрият начин да го коригирате е най-бързият начин.
Кен Киси
...историята е жестоко нещо и рядко минава без кръв.
Клифърд Саймък
За да се удивите е достатъчна една минута. За да направите удивителни неща, са нужни много години.
Клод Адриан Хелвеций
Пиша книгите, за които съм принуден и определено научавам неща за света, когато ги пиша, и се надявам, че други хора ще получат нещо от тях, ще се радват на тях, ще видят света по различен начин, когато бъдат готови.
Колсън Уайтхед
Актуализирането на паролите и промяната им през цялото време е нещо, в което участвам.
Крисчън Слейтър
Болката е временно явление. Тя може да трае минута, час, ден или година, но в крайна сметка тя утихва и отстъпва място на нещо друго.
Ланс Армстронг
За да създам нещо наистина красиво, аз съм готов да наруша всяко правило.
Лудвиг ван Бетховен
Аз съм на точното място, в точното време и правя правилното нещо.
Луиз Хей
Никой човек, нито едно място, нито нещо нямат никаква власт над нас, защото "ние" сме единствените мислители в нашия ум. Когато създадем мир, хармония и баланс в умовете си, ще го открием в живота си.
Луиз Хей
Исках да докажа, че мога да направя нещо, затова направих кратък филм. Това всъщност беше моята основна грижа, за да мога да покажа, че мога да го направя.
Люк Бесон
Страхът ми от нещо обикновено означава, че трябва да го направя.
Мадона
Как бих могъл да стана друг с това име - Мадона? Или монахиня или нещо да излезе от мен. Нямаше други възможности.
Мадона
Предишна
1
...
92
93
(Текуща)
94
...
100
Следваща