Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 92
Led Zeppelin беше група, която би могла при всяко ново изпълнение да представи едно и също нещо по различен начин.
Джими Пейдж
Мисля, че здравето е друго изключително важно нещо.
Джоан Колинс
Най-лесният начин да убедя децата си, че наистина не се нуждаят от нещо, е да го получат.
Джоан Колинс
Винаги има дузина причини да не се прави нищо . И само една причина да се направи нещо. Това е, когато искате.
Джон льо Каре
В света няма такова нещо, за което бих се съгласил да преживея няколко години от младостта си.
Джони Деп
Политиците традиционно се крият зад три неща: флаг, библия и деца.
Джордж Карлин
С мен вечно се случва нещо подобно: например, към мен идват хора с фотоапарат, но при това не искат да се фотографират с мен, а... това аз да ги фотографирам. Славата въобще е много странно и забавно нещо, благодарение на която постоянно попадаш в глупави ситуации.
Джордж Клуни
Дори в училище бях много заинтересуван в историята - защо хората правят нещата, които правят. Като дете прекарвах много време в опити да свържа миналото с настоящето.
Джордж Лукас
Разказването е за две неща; става въпрос за характер и сюжет.
Джордж Лукас
Когато получите малка група фенове, които мразят нещо, то се усложнява от интернет. Пресата хваща интернет, сякаш е източник. Те не осъзнават, че това е само един човек, който пише мнението си.
Джордж Лукас
Това, което правят другите хора, не бива да ви засяга - ние правим неща заради вида човек, който всички искаме да бъдем.
Джордж Маршал
Нещо наистина е счупено в международната финансова архитектура... Сега сме в 20-ия месец на финансовата криза. И все пак тази криза назряваше, беше най-очакваната криза в най-новата история.
Джордж Сорос
Инвеститорите работят с ограничени средства и разузнаване, не е нужно да знаят всичко. Докато разбират нещо по-добре от другите, те имат предимство...
Джордж Сорос
Научете се на изящни начини да кажете "не" и да посочите, че този натиск да направите нещо не е в съответствие с желанията на повечето хора.
Джудит Мартин
Харизмата е невидима енергия с видим ефект. Това е стил. Това е маниер на показване на себе си на хората. Това е жест. Това е антураж, чар и разкош в един флакон. Това е нещо, което не можеш да купиш за никакви пари.
Джъстин Тимбърлейк
Това е безразличие и невежество, което спира хората да направят правилното нещо.
Диего Луна
Никога не мисля, когато пиша. Не може да се правят две неща едновременно и двете да са добри.
Дон Маркис
Най-добрия начин да разберете нещо до край е да опитате да научите на това компютъра.
Доналд Кнут
Ако не проектирате бъдещето, някой или нещо друго ще го проектира вместо вас.
Едуард де Боно
Човек, който знае всички отговори, има мнение за всичко, има сигурност, подкрепена от рационални аргументи, има много малка възможност за по-нататъшен напредък. Малко вероятно е такъв човек да се отдалечи от дискусия с нещо повече от повторно потвърждение колко прав е бил той или тя през цялото време.
Едуард де Боно
Гений: способността да се направи нещо правилно от първия път.
Елберт Хъбард
Ако човек е роден да прави или да говори нещо оригинално, то от четенето на книги той няма да се изгуби.
Ернесто Сабато
Предишна
1
...
91
92
(Текуща)
93
...
100
Следваща