Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 91
Не исках да бъда моден дизайнер и през добрата половина от кариерата ми не ми харесваше. Винаги съм искал да правя други неща.
Вивиан Уестууд
Животът е твърде кратък, за да се правите някои неща, правейки ги лошо.
Виго Мортенсен
Никога през живота си не съм ходил така и наистина го забелязах едва когато се върнах в Лос Анджелис и след това в Берлин. На тези места е много по-добре, няма бедност като в Куба, но всички се оплакват от нещата.
Вим Вендерс
Да се разсъждава логично и да се разсъждава вярно са две различни неща.
Висарион Белински
Поне едно нещо в живота си е нужно да направите първокласно.
Владимир Набоков
Аз съм достатъчно горд, че да знам нещо което скромно да призная, че не знам всичко.
Владимир Набоков
Ако единственият инструмент, който използваме за анализиране на ценното, е ценоразпис, тогава онези неща, които нямат ценови етикети, започват да изглеждат така, че нямат стойност.
Ал Гор
Човек толкова обича неща за еднократна употреба, защото самият той е за еднократна употреба.
Габриел Гарсия Маркес
Ако жените не знаят нещо, те почти винаги предполагат.
Ги дьо Мопасан
Да тровите децата е жестоко. Но трябва да направите нещо с тях!
Даниил Хармс
Всеки път, когато се чувствате депресирани от нещо, опитайте се да идентифицирате съответната негативна мисъл, която сте имали преди и по време на депресията. Тъй като тези мисли всъщност са създали лошото ви настроение, като се научите да ги преструктурирате, можете да промените настроението си.
Дейвид Бърнс
Това е едно от особените неща за лошото настроение - често се заблуждаваме и създаваме страдание, като си казваме неща, които просто не са верни.
Дейвид Бърнс
Съжалението има цел. Това е като маслената лампа на таблото на вашия живот, която ви казва, че трябва да се поправи нещо. Така че поправете го. И се чувствайте по-добре.
Дейвид Бърнс
Няма такова нещо като талант; просто трябва да се потрудите достатъчно.
Дейвид Мамет
Хората говорят само за да получат нещо.
Дейвид Мамет
Хората трябва да бъдат научени така, сякаш не сте ги учили. И да представяш непознати неща като забравени...
Дейл Карнеги
Редовните неща в живота ми сега - тренировки и игра на мачове - всички ще отпаднат. Това ще остави голямо празно пространство и ще трябва да се запълни.
Денис Бергкамп
Повечето мениджъри бяха обучени да бъдат нещото, което най-много презират - бюрократите.
Алвин Тофлър
Не познавам никого от подземния свят. Измислям тези неща. Не познавам престъпници.
Джеймс Елрой
Старостта е най-неочакваното от всички неща, които могат да се случат на човек.
Джеймс Търбър
Процесът на избор на тон на китара е естетически процес като всеки друг, така че да опитате много различни неща.
Джери Гарсия
Перспективата за евтина термоядрена енергия е най-лошото нещо, което може да се случи на планетата.
Джеръми Рифкин
Предишна
1
...
90
91
(Текуща)
92
...
100
Следваща