Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 90
Няма правилен начин да направите грешно нещо.
Харолд Кушнер
Има някои неща, за които трябва да се чувстваме виновни, но чувството за вина трябва да се свързва с постъпката, а не с извършителя.
Харолд Кушнер
След като се съгласите на някаква концесия, вие никога не можете да я отмените и да върнете нещата такива, каквито са.
Хауърд Хюз
Всички хора са готови да направят нещо невероятно, когато техните идеали са застрашени.
Херман Хесе
Много е трудно да бъда честен със себе си, когато нещо просто не работи.
Шаная Туейн
Самотата няма да ви отведе далеч. Необходимо е да се разчита на нещо повече.
Шарлиз Терон
Този, които не са в състояние да отхвърли омраза и да застане високо над насмешките, никога няма да стори нещо велико.
Артуро Граф
Едно от най-смелите неща, които правим, е промяната. Ако всеки казва, че си прекрасна всеки път, когато облечеш червена рокля и се преоблечеш в жълта, това изисква смелост.
Барбара де Анджелис
Една от най-великите неща, на която е способна трагедията, е приемането на нов смисъл на тези думи, които ние използваме всеки ден: любов, дом, семейство, преданост и завист.
Бен Кингсли
Има неща, за които не говорите дълго време, но веднъж кажете ли, ти никога няма да престанеш да ги повтаряш.
Бенжамен Констан
Има три неща, които съм обичал, но никога не съм разбирал. Изкуство, музика и жени.
Бернар дьо Фонтенел
Вие трябва да загубите всичко за това да получите нещо.
Брад Пит
Моята беда е в това, че не умея да лъжа и винаги казвам на хората, това което мисля за тях. Лъжата, особено ако не можете без нея - това е нещо мерзко. Дори е по-лошо, когато тя се смесва с такива понятия, като вежливост. Нищо не ранява повече. Това е нещо, което води до заблуди.
Бритни Спиърс
Свободата е чудесно нещо, когато не е със самота.
Бъртранд Ръсел
Повярвайте, на света съществуват няколко неща, заради които си струва да се живее.
Венсан Касел
Когато започнахме да правим пънк, събрахме всички тези неща, за да създадем облика на градски партизанин - бунтар.
Вивиан Уестууд
Това е философия на живота. Практика. Ако направите това, нещо ще се промени, това, което ще се промени, е, че ще се промените, животът ви ще се промени и ако можете да промените вас, може би ще промените света.
Вивиан Уестууд
Когато бях малко момиче, се научихте да шиете всички дупки в нещата, скъпани чорапи, но вече никой не поправя нещата.
Вивиан Уестууд
Винаги се опитвах да правя нещата с пример, въпреки че не бях много добра майка по отношение на рутината и семейния живот.
Вивиан Уестууд
Модата подобрява живота и мисля, че е прекрасно и щедро нещо за другите.
Вивиан Уестууд
Не се чувствам комфортно да защитавам дрехите си. Но ако имате пари да си ги позволите, тогава купете нещо от мен. Просто не купувайте твърде много.
Вивиан Уестууд
Имам твърде много продукти и се опитвам да го обуздая и да продам повече от основната си колекция. Иска ми се да не се налага да проектирате толкова често; би било добре, ако можете да продължите да продавате едни и същи неща в продължение на няколко години и да не се налага да правите нови неща през цялото време.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
...
89
90
(Текуща)
91
...
100
Следваща