Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 88
В равнините на съзнанието трябва да живеем с парадокса, че противоположните неща могат да бъдат едновременно верни.
Рам Дас
Работата върху собственото ни съзнание е най-важното нещо, което правим във всеки един момент, а да бъдем любов е върховен творчески акт.
Рам Дас
Странно нещо са парите. В голямо количество те придобиват собствен живот, даже собствена съвест.
Реймънд Чандлър
Любовта е една от най-чистите и ясни неща за които може да се пее. Едно от най-добрите неща за които може да се пее.
Риана
Не правя неща за отговора или за спора. Просто живея живота си.
Риана
Луда съм и не се преструвам на нещо друго.
Риана
Героите на френските романи често са бездушни в своя прагматизъм, те непрекъснато бързат да търсят отговори на въпросите: трябва ли да правим това, не трябва ли да правим това? Има нещо невероятно изкуствено в това болезнено търсене. Непоносимо е да се чете как четиридесетгодишните господа през цялото време се оплакват от избрания от тях живот, въпреки че са напълно способни да го променят.
Андрей Макин
Нещата, престижът, социалните роли ни притежават, превръщайки ни в контейнери за всичко ненужно. Когато е осигурен същественият минимум, струва си да се мисли не за усвояването, а за създаването.
Андрей Макин
Руската цивилизация се отличава с голямата си строгост в речта. Ако говорите и още повече пишете, тогава трябва да стигнете до душата на някой друг и да й кажете нещо много важно. Важно, поне за себе си. В противен случай е по-добре да мълчите.
Андрей Макин
Модата трябва да е нещо, което сутрин, когато отворите прозореца си, казвате "О, страхотно, слънце!" След това взимате душ, казвате: "Добре, страхотно, кой цвят нося днес, защото се чувствам щастлив?" Това трябва да е мода.
Роберто Кавали
Аз съм пилот на хеликоптер. Нещо, което понякога ми доставя удоволствие, е да взема хеликоптера си да се издигна високо, 2000 метра, 6000 фута, да отида там и да се почувствам като птица. В този момент се чувствам свободен.
Роберто Кавали
Какво е твърде много? Няма такова нещо!
Роберто Кавали
Флоренция и изкуството е нещо, което е част от моя живот и е част от мен самия.
Роберто Кавали
Не можете просто да купувате неща заради етикета - това е нелепо.
Роберто Кавали
Аз съм продукт на унижението и подигравките, на всички най-злобните неща, които някога съм казвал за себе си.
Роби Уилямс
Най-трудното нещо да си известен е, че хората винаги са мили към теб.
Робърт Де Ниро
Добрата природа е най-евтината стока в света, а любовта е единственото нещо, което ще плати десет процента и на кредитополучателя, и на заемодателя.
Робърт Ингерсол
Вижте нещата, които искате, като вече ваши. Мислете за тях като за ваши, за принадлежащи ви, като за ваши притежания.
Робърт Колиър
Вашата вяра, че можете да направите нещо, придава на мисълта ви силата им.
Робърт Колиър
Трябва да се направи нещо, когато откриете противоположна група желания от този вид на преден план във вашата категория силни желания. Трябва да задействате процес на състезание, от който един трябва да излезе победител, а другият да бъде победен.
Робърт Колиър
Животът в пенсионна възраст е, когато си мислиш какво да гледаш по телевизията вечер, за да си спомниш нещо сутрин.
Робърт Орбън
Мисля, че изкуството е способността да променяш хората с работата си, да виждаш нещата такива, каквито са, и след това да създаваш истории, образи и взаимодействия, които променят пазара.
Сет Годин
Предишна
1
...
87
88
(Текуща)
89
...
100
Следваща