Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 86
Има нещо в смирението, което странно възвисява сърцето.
Августин
Същото нещо, което сега се нарича християнска религия, е съществувало сред древните. Те са започнали да наричат "християнска" истинската религия, която е съществувала преди.
Августин
И от врага на много нещо може да се научи мъдрият.
Аристотел
Благоразумието трябва да е нещо средно между своеволието и безчувствието.
Аристотел
Веселата бедност е честно нещо.
Епикур
Благородният произход е благо, но това е благото на предците. Богатството е почетно. но е въпрос на щастие. ... Силата е завидна, но се разрушава от старостта и болестите. Образованието е единственото нещо, което е божествено и безсмъртно в нас.
Плутарх
На света има тъй много неща, които не са ми нужни.
Сократ
Кой би могъл да каже такива неща и пак да се въздържи от сълзи?
Вергилий
Единственото нещо, в което можете да сте сигурни, е, че не можете да сте сигурни в нищо.
Плиний Стари
Публичната философия е неуловимо нещо, защото тя е постоянно е пред очите ни.
Майкъл Сандел
Ограничения не съществуват - колкото повече се стремиш към нещо, толкова по-далеч успяваш да стигнеш.
Майкъл Фелпс
Никой не може да направи всичко, но всеки може да направи нещо.
Макс Лукадо
Едно от нещата, които откривам много в брачното консултиране, е съпругът или съпругата, които се опитват да утолят духовната си жажда от партньора си; Мисля, че това е наистина често срещана грешка, която правим.
Макс Лукадо
Опитът показва, че науката често се развива най-плодотворно, след като се научим да изследваме нещата, които изглеждат най-прости, вместо тези, които изглеждат най-загадъчни.
Марвин Мински
Едно нещо или идея изглежда смислено само когато имаме няколко различни начина да го представим - различни перспективи и различни асоциации.
Марвин Мински
Невероятно е да имате истинска криза в ръцете си, след като половината от политическия ви живот е отишъл за всякакви скучни неща като опазване на околната среда!
Маргарет Тачър
Ако искате да чуете нещо, попитайте мъжа. Ако искате да направите нещо, попитайте жена.
Маргарет Тачър
Консенсусът е нещо, в което никой не вярва и никой не възразява.
Маргарет Тачър
Обичам да бъда на снимачни площадки с много опитни режисьори, както и с много нови режисьори. Всеки път е процес на откриване. Всеки път научаваш нещо ново.
Марк Уолбърг
Ако мога да започна деня си, като изговарям молитвите си и се концентрирам, тогава знам, че правя правилното нещо. Тези 10 минути ми помагат по всякакъв начин през целия ден.
Марк Уолбърг
Винаги съм искал да правя правилно в живота. Но желанието и правенето не са съвсем едно и също нещо.
Марк Уолбърг
Единственото нещо, което не ми харесва при актьорството е, че ми отнема толкова много време от семейството ми. В противен случай нямам оплаквания.
Марк Уолбърг
Предишна
1
...
85
86
(Текуща)
87
...
100
Следваща