Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 84
Вероятно имам отличителната черта да съм кинозвезда, която по всички закони на логиката би трябвало да не е правила никое от нещата преди това. Липсваше ми опит на всеки един етап от кариерата ми.
Одри Хепбърн
Нещата са такива, каквито са, защото са били такива, каквито са били.
Фред Хойл
Управляваш неща, но ръководиш хора. Ние превъзнасяме управлението, но забравяме за ръководството.
Грейс Хопър
Не мога да обясня защо аз блестя, а другите не блестят. Мисля, че всеки блести в различни неща.
Тупак Шакур
Това, пред което сме изправени, може да изглежда непреодолимо. Но аз научих нещо през всички тези година на тренировки и състезания. Научих нещо от всички тези упражнения и повторения, когато си мислех, че не мога да вдигна и грам допълнителна тежест. Това, което научих е, че ние винаги сме по-силни, отколкото си мислим.
Арнолд Шварценегер
Знам, че отново излязох победител в края на шейсетте. Знам, че бях предопределен за големи неща. Хората ще кажат, че този начин на мислене въобще не е скромен. Съгласен съм. Скромността не е дума, която се отнася по някакъв начин за мен. И се надявам да не бъде никога.
Арнолд Шварценегер
Ограничението е умът. Ако умът може да си представи, че можете нещо, вие го можете – толкова дълго, докато му вярвате на 100 процента.
Арнолд Шварценегер
По това време не трябваше да купуваме от черния пазар. Човек можеше да отиде при лекаря си и просто да каже: "Слушай, трябва да натрупам маса, и искам да вземам нещо." Тогава лекарят щеше да каже: "За да е безопасно, прави го 6 седмици преди състезание." И това щеше да бъде. Дозата, която се вземаше тогава, няма и 10 процента от тази, която вземат сега. Може би 5 процента.
Арнолд Шварценегер
Журналистите се като кучета. Щом се раздвижи нещо, започват да лаят.
Артур Шопенхауер
Политиката не е торба с боб. Това нещо сериозно и трудно.
Колин Пауъл
Може и да не съм добър актьор, но щях да съм още по-лош, ако трябваше да правя нещо друго.
Шон Конъри
Хората рядко правят това, в което вярват. Много по-често вършат неща, които са удобни в дадена ситуация. А после съжаляват.
Боб Дилън
Да приемаш нещата твърде на сериозно е сериозна загуба на време.
Харуки Мураками
Няма нещо, което не бих направила за истинските си приятели. Не умея да обичам хората половинчато, не ми е в природата.
Джейн Остин
Хората си мислят, че не могат много неща, а после изведнъж откриват колко много могат, когато се окажат в безизходно положение.
Стивън Кинг
Всичко, което може да ви накара да се смеете след 30 години, не е загуба на време. И си мисля, че това е нещо много близко до безсмъртието.
Стивън Кинг
Семейството е рисковано начинание, защото колкото по-голяма е любовта, от толкова повече неща се отказваш. Такава е цената. Но аз я приемам.
Брад Пит
Следвайте собствените си инстинкти. Това е най-мъдрото нещо в живота ви.
Опра Уинфри
Какъв късметлия съм щом имам нещо, което прави сбогуването толкова трудно.
Алън Милн
Понякога правите по-добро впечатление, когато кажете нещо, а понякога създавате по-добро впечатление, като останете мълчаливи.
Далай Лама
Разберете ме. Не съм от този свят. Имам си лудост, аз живея в друго измерение и нямам време за неща, които нямат душа.
Чарлз Буковски
Бягството от смъртта е нещо нездраво и анормално, което отнема от втората половина на живота нейната цел.
Карл Густав Юнг
Предишна
1
...
83
84
(Текуща)
85
...
100
Следваща