Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 83
В света на злото, глупостите, неувереността и съмненията, наричан съществуване, има нещо за което си струва да живееш, и което несъмнено е силно като смъртта: това е ЛЮБОВТА.
Хенрик Сенкевич
Научното изследване е четири неща: ум, който мисли, очи, които виждат, машини, с които се измерва, и четвърто, пари.
Алберт Сент-Дьорди
През цялата си кариера, ако съм направил нещо, то е било да обръщам внимание на всяка нота и на всяка дума, която пея – ако песента значи нещо за мене. Ако не мога да внуша това на слушателите, аз се провалям.
Франк Синатра
Велик човек е този, който прави нещо за пръв път.
Александър Смит
Житейският път на всеки човек е маркиран с гробовете на нещата, които харесва.
Александър Смит
Щастието или нещастието в човешкия живот го съставят дребните неща.
Александър Смит
Побеждаването е най-важното нещо в моя живот след дишането. Първо дишането, а след това - побеждаването.
Джордж Стайнбренър
Това, което се опитвам да направя сега в моя живот е – не само да изграждам, но да създавам неща, които са трайни, а не само да притежават временни проблясъци в тигана.
Силвестър Сталоун
Единственото нещо, което не мога да понасям, е дискомфортът.
Глория Стейнем
Безполезно е човек да се опитва да разсъждава за нещо, за което никога не е бил убеден.
Джонатан Суифт
В шахмата се учат само от грешките. В грешките винаги има нещо правилно.
Савелий Тартаковер
Замислете се за някой ден, от който сте наистина доволни в края. Това няма да е ден, през който сте се шляли, без да вършите нищо. Това ще е ден, през който сте имали страшно много неща за вършене и сте ги свършили всичките!
Маргарет Тачър
Патриотизмът не е само любов към Родината. Това е нещо мног повече... Това е съзнанието за своята неотделимост от Родината и неотлъчното преживяване заедно с нея на нейните щастливи и нещастни дни.
Алексей Толстой
Хората именно правят историята и това в крайна сметка се разбира от всички. В периодите, когато няма лидер, обществото замира. Прогрес настъпва едва когато смели и опитни лидери използват възможността да променят нещата към по-добро.
Хари С. Труман
Трябва да направим нещо повече от това да спрем медийните гиганти да се разрастват; те и без това са твърде големи. Необходими ни е нов набор от правила, които да раздробят тези компании на парчета.
Тед Търнър
Трябва да си поставяте цели извън вашия обсег, така че винаги да има нещо, за което да се живее.
Тед Търнър
Аз наистина знам какво е направило моето семейство за мене, но те трябва да ми дадат и малко пространство, и да ми позволят да бъда самата себе си. Има някои неща, които бих направила различно.
Ким Уайлд
Докато не изберете да извършите велики неща, няма никакво значение колко награди сте имали или колко сила сте притежавали.
Опра Уинфри
Ако развиете абсолютното чувство за увереност, каквото може да бъде дадено от една мощна вяра, тогава можете да постигнете почти всичко, включително и такива неща, които за другите хора със сигурност са невъзможни.
Уилям Лайън Фелпс
Да вярваш е нещо далеч по-добро от приемането на доверие. Приемането на доверие е, когато някой друг мисли вместо теб.
Бъкминстър Фулър
Трябва да избираш между това да гониш парите или да търсиш смисъла. Двете неща са взаимноизключващи се.
Бъкминстър Фулър
Няма за какво да съжалявам в миналото си, освен ако неволно съм наранил някого или нещо.
Джими Хендрикс
Предишна
1
...
82
83
(Текуща)
84
...
100
Следваща