Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 8
Рискувай! Рискувай всичко! Не се интересувай от мненията на другите, от техните гласове. Направи най-трудното нещо на Земята за теб. Действай сам за себе си. Сблъскай се с истината.
Катрин Мансфийлд
Невъзможно е да убедиш в нещо човек, който не прави нищо, освен да се усмихва.
Мюриъл Спарк
Ако има такова нещо като добър брак, той по-скоро представлява приятелство, отколкото любов.
Мишел дьо Монтен
Да живееш без някои от нещата, които искаш, е неразривна част от щастието.
Бъртранд Ръсел
Никой нищо не прави хубаво, ако е против волята му, дори ако човек и да прави нещо хубаво.
Августин
Приемете нещата, за които съдбата ви обвързва, и обичайте хората, с които съдбата ви обединява, но го правете с цялото си сърце.
Марк Аврелий
За да придобиеш знание, всеки ден прибавяй по нещо. За да придобиеш мъдрост, всеки ден изхвърляй по нещо.
Лао Дзъ
Няма такова нещо като публични пари; има само парите на данъкоплатците.
Маргарет Тачър
Дайте ми нещо интересно, което да изиграя и съм щастлив.
Морган Фрийман
Богатство - нещо, без което може да се живее щастливо. Но благосъстояние - нещо, необходимо за щастието.
Николай Чернишевски
Най-важното нещо е да се наслаждаваш на живота си и да бъдеш щастлив - това е всичко, което има значение.
Одри Хепбърн
Започвам с една идея и след това тя се превръща в нещо друго.
Пабло Пикасо
Ефективността означава да правиш нещо правилно. Ефективността означава да правиш правилното нещо.
Питър Дракър
Мнозинството хора могат да говорят добри неща, но твърде малко умеят да слушат, защото за това трябва сила на ума.
Рабиндранат Тагор
Пушенето ви позволява да вярвате, че правите нещо, когато не правите нищо.
Ралф Уолдо Емерсън
Ние актьорите сме нещо обратно на хората!
Том Стопард
Известното е крайно, неизвестното е безкрайно; интелектуално ние стоим на остров насред един неподражаем океан от необяснимост. Нашата работа във всяко поколение е да възстановим малко повече земя, да добавим нещо към степента и здравината на нашите притежания.
Томас Хъксли
Опитът е това, което получавате, докато търсите нещо друго.
Федерико Фелини
Не е достатъчно само да искате - трябва да се запитате какво ще направите, за да получите нещата, които искате.
Франклин Делано Рузвелт
Съдбата е нещо, което не трябва да се желае и не трябва да се избягва. Мистерия, която не противоречи на разума, защото предполага, че светът и ходът на човешката история имат смисъл.
Даг Хамаршелд
Промените се случват, когато слушате и започнете диалог с хора, които правят нещо, което според вас не е правилно.
Джейн Гудол
Аз няма да променя начина, по който изглеждам или начина, по който се чувствам, за да съм част от нещо. Аз винаги съм бил откачен. Аз съм бил откачен през целия си живот и трябва да живея с това, нали знаете. Аз съм един от тези хора.
Джон Ленън
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
100
Следваща