Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 78
В този момент нещо сладко се раздвижи в него. Беше прошка, красива и без усилие и пълна. За Луи Замперини войната приключи.
Лаура Хиленбранд
Любовта е интересно нещо.
Лейди Гага
Единственото нещо, от което никога не се страхувам, е да стоя пред важни хора и да изказвам мнението си. Представлявам жени, които никога няма да имат възможност да отидат в ООН или да се срещнат с президент. Никога не се страхувам да говоря истината на властта.
Лейма Гбоуи
Не разбирам тези хора, които считат, че като игнорираш нещо, то изчезва от само себе си. Нищо подобно - ако давате вид, че това не съществува, то ще набере сила. Европа дълго време е игнорирала Хитлер. В резултат той е изрязал четвърт свят.
Леми Килмистър
Винаги съм мислил, че най-тъжното чувство в живота е, когато танцуваш по наистина радостен начин и след това си удряш главата в нещо.
Лена Дънам
Непредвидените изненади са правило в науката, а не изключение. Запомнете: нещата се случват.
Ленард Съскинд
Сега трябва да кажете, че пространството е нещо. Пространството може да вибрира, пространството може да се колебае, пространството може да бъде квантово механично, но какво, по дяволите, е то?
Ленард Съскинд
Последното нещо, което искам да направя, е да направя грешките от миналото.
Леон Панета
Важно е да помниш: всеки път, когато купуваш нещо, ти на сто процента поддържаш политиката на тази компания, която е произвела тази вещ.
Леонардо ди Каприо
Не мога да измисля нещо по-трудно от това да кажа нещо, което би било достойно за този впечатляващ и за мен запомнящ се повод, както и за идеалите и целите, които вдъхновиха Нобеловата награда за мир.
Лестър Пиърсън
Под вниманието беше страхът и нещо друго. Гняв, омраза - инстинктивното отхвърляне на непоносима истина.
Ли Брекет
Какво е "сърце с голямо търпение?" Като практикуващ, първото нещо, което трябва да можете да направите, е да не се отвръщате, когато ви бият или кълнат – трябва да сте толерантни. Иначе какъв практикуващ ще бъдеш?
Ли Хонгджъ
Животът ми е благословия. Благодарен съм за всичко, което имам, за местата, които отивам и за нещата, които съм виждал.
Лиа Лабел
Вие решавате нещата, които всъщност правите. Имате избор в този свят и това е начинът, по който живея.
Лиа Лабел
Ако мислите за нещо, направете го. Много хора често си мислят: "Бих искал да направя това или онова."
Лидия Дейвис
Смелостта, както и толкова много други неща, не е нещо, което човек е правил или не е имал; това беше решение, избор.
Линда Милър
Трябва да признаем, че юношеството е времето на преход, когато започваме да въвеждаме на децата, че животът не е красив, че има трудни неща, има трудни ситуации, че не е справедливо. Лошите неща се случват на добрите хора.
Лори Халсе Андерсен
Уплаших се, защото след като си помислил достатъчно дълго и усилено да направиш нещо, което е колосално глупаво, се чувстваш сякаш наистина си го направил и тогава никога не си съвсем сигурен какви са ти границите.
Лори Халсе Андерсен
Твърде много слънце след зимата в Сиракуза прави странни неща с главата ви, кара ви да се чувствате силен, дори и да не сте.
Лори Халсе Андерсен
Понякога да си възрастен означава да правиш правилното нещо, дори и да не е това, което искаш.
Лори Халсе Андерсен
Никога не съм правил нещо, за което наистина да се срамувам.
Лорин Хил
Всеки атом в тялото ви идва от звезда, която е експлодирала. и, атомите в лявата ти ръка вероятно са дошли от звезда, различна от дясната ти ръка. наистина е най-поетичното нещо, което знам за физиката: всички вие сте звезден прах.
Лорънс M. Краус
Предишна
1
...
77
78
(Текуща)
79
...
100
Следваща