Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 77
Това, което искам, е да живея от това първоначално и първично нещо, което накара някои неща да достигнат точката на стремеж да бъдат хора.
Кларис Лиспектор
Природата на човека е в основата на доброто, или може би не е нито добро, нито зло. Във всеки случай човекът е нещо, върху което трябва да работи. Трябва да се придържаме към този факт - човекът е нещо, върху което трябва да се работи.
Клас Понтус Арнолдсон
Не мисля, че трябва да раздавате името и лицето си на нещо, в което не вярвате на 100 процента.
Клаудия Шифер
Много съм консервативна. Не инвестирам в нещо, което е рисковано. Ако някой дойде при мен с идея за проект, оставям го да рискуват парите си, а не моите.
Клаудия Шифер
Нямаше сребърен куршум, който би могъл да предотврати нападенията от 11 септември. Нищо не демонстрираше или показваше, че нещо идва в Съединените щати. Ако имаше нещо, щяхме да действаме по него.
Кондолиза Райс
Същността на Америка - онова, което наистина ни обединява - не е етническа принадлежност, националност или религия - това е идея - и каква идея е: че можете да дойдете от скромни обстоятелства и да правите велики неща.
Кондолиза Райс
Изучаването на психология е забавно, защото винаги търсите едни и същи неща, които според мен трябва да търси писател, което е историята зад историята.
Крис Клийв
Аз съм много предана на истината и мисля, че когато хората се боят от нещо те се опитват да симулират цинизъм и опитност. Аз не съм циник но не съм и наивна. Аз възприемам нещата такива каквито са.
Кристен Стюарт
Миналото е просто нещо, което свърши.
Кристофър Ишъруд
Има нещо толкова универсално в това усещане, начинът, по който бягането обединява двата ни най-първични импулса: страх и удоволствие. Бягаме, когато сме уплашени, бягаме, когато сме в екстаз, бягаме от проблемите си и тичаме наоколо, за да се забавляваме.
Кристофър Макдугъл
Крайният героизъм произтича от нещо, което никоя научна теория не може да обясни напълно; това е нелогичен импулс, който се противопоставя на биологията, психологията, актюерската статистика и основния здрав разум.
Кристофър Макдугъл
В Холивуд има голяма откритост, почти ненаситен апетит за нови хора. В Англия има голямо подозрение за новото. В културно отношение това може да е нещо добро, но когато се опитвате да пробиете във филмовата индустрия, определено е нещо лошо.
Кристофър Нолан
Четирите най-високо оценени неща в живота са шампанско, омари, анален секс и пикници.
Кристофър Хитчънс
Единственото нещо в живота, което действително ме занимава е съня. Аз обичам да спя толкова дълго колкото мога.
Крисчън Бейл
Ние сме тук, за да станем велики мъже и жени и с тази цел трябва да премахнем всичко в нашата религия и философия, което има тенденция да направи човешкия ум зависим слабак. Ако искате да служите на Бога и да бъдете наистина религиозни, не коленичете пред Бога, но се научете да ходите с Бога и правете нещо осезаемо всеки ден, за да увеличите щастието на човечеството. Това е религия, която си заслужава и само такава религия може да угоди на Безкрайния.
Крисчън Ларсън
Всеки, който наистина се интересува от нещо, прекарва време сам.
Къртис Ситенфелд
Мозъците не правят хората щастливи, а щастието е най-доброто нещо на света.
Л. Франк Баум
Цялото богатство се състои от желани неща; тоест нещата, които удовлетворяват човешките желания пряко или косвено: но не всички желани неща се считат за богатство.
Алфред Маршал
Планирането е внасяне на бъдещето в настоящето, за да можете да направите нещо по въпроса сега.
Алън Лакейн
Аз толкова пъти съм се лъгала в живота, толкова пъти съм възприемала нещата в лоша светлина, аз толкова пъти съм била убедена, че ето този човек ми желае добро... Колкото повече ти причиняват болка, толкова повече порастваш, и има моменти, когато ти мислиш за себе си, че повече болка не можеш да понесеш, че е непоносимо, че е твърде болезнено! Но в същото време ти преминаваш през това.
Лара Фабиан
Ако просто обявите, че нещата са ирационални, само по себе си това не стига много далеч. Трябва да замените рационалните агенти с някаква конкретна представа за това какво означава да бъдем ирационални.
Ларс Питър Хансен
В древни времена са считали, че меланхолията е тъмна течност, излизаща от човешкото тяло, което е дяволско, а самите меланхолици - особени, странни хора, които виждат това, което не виждат другите, знаят повече и могат да предсказват събития, защото те имат достъп до същността на нещата.
Ларс фон Триер
Предишна
1
...
76
77
(Текуща)
78
...
100
Следваща