Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 76
По природа съм срамежлив, човек, който винаги е намирал нещо обременително в човешкото взаимодействие и който вероятно винаги ще го направи, поне до известна степен.
Каролин Нап
Може би, когато хората копнеят за нещо, което е лошо, копнежът ги е накарал да се доверят на всичко, което може да им го даде.
Карсън Маккълърс
Понякога музиката на този колега приличаше на малки цветни парченца кристални бонбони, а друг път това беше най-мекото, най-тъжното нещо, което някога си е представял.
Карсън Маккълърс
Вярвам в неограничеността на хората. Ние сме способни на невероятни неща. Понякога тази реализация е плашеща.
Алиша Кийс
Международната общност тласка нещата напред в Босна... но го прави за сметка на мюсюлманския народ. Чувствам го като несправедливост, това са нещата, с които не мога да живея.
Алия Изетбегович
Не мога да говоря за нещо или да пиша за нещо, ако не го разбирам. Толкова много неща, през които минавам, и много от времето, което прекарвам, е разбиране.
Алтън Браун
Ако това означава моята смърт, не ме интересува, защото дори смъртта ще бъде нещо като свобода.
Катрин Фишър
Най-сигурното нещо, което можете да кажете за околната среда утре, е, че тя вероятно ще бъде точно като днес, в по-голямата си част.
Кевин Кели
Ключът към социалното инженерство е да се повлияе на човек да направи нещо, което позволява на хакера да получи достъп до информация или вашата мрежа.
Кевин Митник
Едно от толкова лошите неща за депресията и биполярното разстройство е, че ако нямате предварително осъзнаване, нямате представа какво ви е ударило.
Кей Редфийлд Джеймисън
Хората трябва просто да изразяват себе си и да не се тревожат за тенденциите – опитайте се да използвате модата като компас, индикатор, примери за неща, които можете да бъдете. Не бива да се приема толкова сериозно. Това са само дрехи.
Кели Кътроун
Самотното майчинство е невероятно нещо; това е благословия.
Кели Кътроун
Винаги е окуражаващо и мило, когато хората казват хубави неща за моята работа, но знам, че не аз го направих тогава и не аз го правя сега. Бог живее в мен и за това винаги ще съм благодарен.
Кен Хенсли
Отпусни се, просто се забавлявай на живота, усмихвай се повече, смей се повече и не се притеснявай за нещата.
Кенет Брана
Единственото нещо, което е невъзможно да се разбере, е защо някога е котката решила да стане домашен любимец.
Кенет Кларк
Има силна нужда от символика, а това означава, че архитектурата трябва да има нещо, което да се хареса на човешкото сърце. Има силна нужда от символика, а това означава, че архитектурата трябва да има нещо, което да се хареса на човешкото сърце.
Кензо Танге
Трябва да има химия в дуета, но ако излезете отвъд точката на приятелство и привличане, губите нещо.
Кени Роджърс
Аз наистина обичам изследванията. Това е едно от нещата, които обичам най-много в работата си. Чувствам се като че ли аз приготвям характер в лаборатория.
Кери Уошингтън
Теорията на конспирацията беше изключително популярна, винаги и завинаги. Хората искаха подобни катастрофи да означават нещо повече от обикновена лудост и затова ловът продължаваше.
Ким Робинсън
Може ли политиката някога да е нещо друго освен политика, практична, цинична, компрометирана, грозна?
Ким Робинсън
Ако напишете прекрасна история за Индия, ще бъдете критикувани, че продавате екзотична версия на Индия. И ако пишете критично за Индия, се смята, че я изобразявате в негативна светлина – това също изглежда е популярен начин за представяне на Индия, нещо като манго и просяци.
Киран Десаи
Нещата бяха някак толкова добри, че имаше опасност да станат много лоши, защото това, което е напълно зряло, е много близо до гниене.
Кларис Лиспектор
Предишна
1
...
75
76
(Текуща)
77
...
100
Следваща